Ванкувер2022 🇺🇦
-
Дорогі друзі! Запрошуємо сьогодні на Ukrainian Christmas 2024 🇺🇦 у Vancouver 🇨🇦 Приєднуйтеся до нас сьогодні з 10:00 до 17:00 години за адресою: maps.app.goo.gl/cgGPLKVU2x7i6aha6?g_st=ic ЯРМАРКА буде у ТЕПЛОМУ приміщенні, щоб ви могли насолодитися кожним моментом без холоду Вхід- вільний.
-
Лишилось лише 25 дитячих квиточкив, тож поспішайте! 💛 Марафон різдвяних подій, прикрашає наш суперріздвяний, добрий дитячий фільм. Дорослим теж можна подивитись, але лише тим, хто був слухняним. Це вже після зустрічі з Сантою, після дивування фокусам, після отримання своїх кульок і солодких подарунків, з гарним веселим малюнком на лиці, після танців під яликою, ми сядемо, і подивимось ще одну затишну, чарівну, милу дитячу казку. І мабуть, приємно знати, що частина прибутку від заходу буде направлено для придбання подарунків дітям, які тимчасово втратили свій дім на окупованих територіях. КОЛИ? 10 грудня, кінотеатр Ріо (1660 E Broadway, Vancouver) о 1 p.m. всіх чекаємо на свято, кіно і подарунки. Квиточки: riotheatretickets.ca/events/28504-christmas-fairytale-presented-by-ukraine-harmony-foundation
-
ну навскидку про гирлянды - lafarge lake lights, capilano bridge canyon lights, glow langley, Начал писать, потом решил погуглить, вот 604now.com/christmas-light-displays-in-vancouver/
-
Народ, пока не забыл! У меня вопрос по паркоматам и приложухе PayByPhone: а есть тут такая функция как "заплатить на всю котлету пока не отменю"? Ну типа я не знаю скок стоять буду, поэтому оплачиваю "бак до полного", а когда "отстрелит" (приду уезжать) - то остановить оплату.
-
В Paybyphone можно доплачивать постепенно, а вот "до полного" - такого нет вроде.
-
а за месяц и все 50 часов получится! не по-хозяйски это... Бабушка-медоед говорила "Раздайсрака".
-
ну это явно не то что хотелось бы)) Я ж как раз и не хочу отвлекаться на "доплачивание". И не хочется переплачивать же! Ну вот к примеру приезжаю я с заказом под дом. Ставлю на парковку, вношу за 5, а справился за две. 3 минуты кото под хвост. 30-40 доставок в день - это полтора-два часа парковки!
-
один тикет перекроет "экономию" за несколько дней
-
заработаю.