Ванкувер2022 🇺🇦
-
Потім потрібно буде тільки «переприв‘язятись» до нового відділення і змінити адресу.
-
Ні. В банку також запишуть адресу зі слів, замовити отримання листів можна на віділення банку.
-
а щоб відкрити bank account тут вже точно потрібен документ? як я зрозумів, з банку мають прийти картки на вказану адресу? чи саме в такому випадку якраз потрібно арендувати поштову скриньку?
-
Так, має бути достатньо.
-
дякую, просто треба їм сказати адресу і все? ніяких підтверджуючих документів?)
-
Якщо ви особисто йдете в Service Canada, вам одразу дадуть картку. Дають на тимчасову адресу - готель, тощо.
-
Доброго дня) виникло питання щодо отримання SIN) По прильоту ми будемо тимчасово жити на Airbnb і будемо займатись отриманням всіх документів, пошуком роботи та квартири для оренди. Наскільки я розумію, Service Canada вимагає proof of residence, де вказана людина та її адреса. Як отримати такий документ, якщо живемо в тимчасовому помешканні? чи може потрібно арендувати поштову скриньку?
-
Доброго здоров‘я! Хто з Львівської області і планує летіти у Ванкувер. Якщо можете привезти з собою мого кота, взамін оплачу квиток до Ванкувера і навіть більше. Як є хтось такий, напишіть мені.
-
я бы с такой формулировкой не подписал. Штраф 1мес аренда (приемлемо) + затраты на рекламу (я бы конкретизировал, что не более хх дол, тогда ок) + and will also be responsible for paying rent until the end of the Residential Tenancy Agreement term, or until a suitable new resident is found to occupy the premises (полная ерунда, в моем понимании нужно платить до конца срока аренды или поиска нового арендатора, на такое не стоит соглашаться).
-
Я так не встиг.
-
8 сентября получили ворк пермит за 30 минут