Ванкувер2022 🇺🇦
-
дякую!
-
в любой библиотеке можно сделать копии услуга платная, 25 центов лист
-
Доброго ранку! Чи хтось знає де в North Vancouver можна роздрукувати документи?
-
Ні, не заборонено.
-
It is illegal for anyone to ride in the back of a pickup truck in BC, adult or not. Division 39 of the Motor Vehicle Act Regulations essentially directs that the only place a person can actually ride in a vehicle is in a seat that has been installed in the vehicle by the manufacturer. There are some exceptions to the rule, such as standing on a public transit bus or sleeping in the sleeper of a transport truck but the box of a pickup truck is not one of these exceptions.
-
Нет
-
Привіт Шукаю приват кімнату, район North Vancouver, Vancouver. Можемо об’єднатись та зняти будинок чи квартиру.
-
Всем привет. Может ли кто-то подсказать. Можно ли в BC перевозить людей в открытом кузове пикапа?
-
Fido
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, кто-то делал вклейку в Стамбуле? Сколько ждали? Спасибо 🙏
-
возможно, кто-то тоже пользуется bunq, карточка работает в Канаде?
-
С какого города европы самые дешовые авиаперелеты в ванкувер?
-
Доброго дня) у кого який мобільний оператор? Що порадите?
-
Поділюсь історією, як я колись вперше за багато років зламала свій мовний бар'єр😂: вперше переїхала до іншої країни і там я була змушена спілкуватись лише англійською. Зазначу, що дуже хвилювалась стосовно граматики і свого акценту. Зібралась в центр на шопінг, і вперше шукала зупинку біля дому і не була впевнена чи я прийшла на потрібну зупинку. Бо можна було і не в той автобус сісти😄. Людей не було,але за декілька хвилин підійшла жінка індійської зовнішності, я наважилась в неї спитати, чи "тут зупиняться автобус номер.. ?" Вона з дуже сильним акцентом мені відповіла і мене накрила шалена радість: По-перше ВОНА зрозуміла, що я її спитала!! По-друге Я зрозуміла, що вона відповіла. З тих пір я розумію, що люди розуміють і не сильно звертають увагу на граматику. Це для перших кроків. Але тим не менш я продовжую вдосконалювати свою вимову, вчу потроху слова)) Із практичного: Нещодавно ще зрозуміла, що треба концентруватись на темі , яка цікавить, а не на тому як я правильно граматично скажу. Люди нормальні розуміють, а з часом ми самі бачимо свої помилки і виправляємо. Треба читати, слухати англійською те, що дуже цікавить, наприклад, хоббі. По-перше задовольняє свою цікавіть, По-друге збагачуєте свою мову оборотами)) І так, не треба боятися спілкуватись. Велика мета починається з маленьких кроків😃 Сподіваюсь, мій досвід допоможе🙏
-
London is the capital of Great Britain