Ванкувер2022 🇺🇦
-
Так , ціни тепер дорожчі , дивлюсь зараз , приблизно 5 тисяч буде коштувати 😰
-
На сайті Укрпошти можна створити декларацію і буде ціна. Максимальна посилка вагою 10 кг і допустимих габаритів коштувала 3400 але це жовтень 2022 був. Зараз може дорожче але плюс мінус зможете прикинути.
-
Шел 21й век, электронные книги были не у всех...
-
Доброго утречка всем. Подскажите пожалуйста, какой самый быстрый способ продлить MCP card?
-
Можно ещё газеты выписывать
-
Друзі, хто цікавиться питаннями продовження ворк перміт та іншими супутніми питаннями (все, що стосується нашого статусі в Канаді), напишіть свої запитання, будь ласка. Я складу файл та відправлю до спеціаліста з IRCC. Можна одразу англійською писати питання. І пропоную в чат, щоб всі бачили, чи є його питання, чи може якесь ще дотичне чи уточнення. До кінця березня ми можемо продовжити відкритий ворк перміт (подати заявку) безкоштовно. Далі не знаю, яка буде процедура. Дякую!
-
Ну давайте спитаємо. В мене організація, яка від IRCC, і люд
-
Потому что уже целых 800 сообщений было несколько дней назад, что по идее продлевают тем у кого не полные три года до полных трех лет. Остальное фича
-
Чому? Ну от можна задати таке питання, доречі
-
Зайти за посиланням та внести дані. Все ще можна до кінця березня. Зараз кину посилання з офіційного сайту
-
Ехали мы на работу )
-
Якщо що, я не вимагаю питань або приєднатися :) То тільки, хто хоче, хто має, що спитати