Ванкувер2022 🇺🇦
-
Telus та Shaw пропонують схожий за якістю та цінами інтернет. Ці провайдери в залежності від обраного сервісу надають відповідне обладнання за допомогою якого ви можете вдома підключитися. На сайтах у них повинні бути засоби перевірки наявності їхнього сервісу за вашою адресою. Ціни та опції теж є на їхніх сайтах. Існують дешевщі провайдери з аналогічною якістю зв’язку, але потрібно придбати обладнання самостійно
-
Велика компанія по виробництву та встановленню вікон шукає персонал на наступні позиції: AutoCAD Drafter + Estimator ✔️ Досвід роботи в Autocad ✔️ En: Intermediate або вище Construction Project Coordinator ✔️ 1-2 роки досвіду в офісі (переважно у сфері будівництві) ✔️ En: Upper-Intermediate Site Manager ✔️ 3+ роки досвіду із встановленнями різних типів вікон (переважно EU системи) ✔️ En: Upper-Intermediate Window Installer ✔️ 1 рік+ досвіду із встановленнями різних типів вікон (переважно EU системи) ✔️ En: Pre-Intermediate Менеджер 🇺🇦🇨🇦, але вимоги по знанню EN обов’язкові. Кого зацікавить, просимо звертатися до HR координатору п. Оксани 📧 [email protected]
-
Тут за посиланням є деякі контакти t.me/tachkiVan/1388
-
Я подключал себе в доме интернет. Техническую возможность можно проверить на сайтах компаний, я думаю. Самый быстрый, как я понимаю, Telus (у них оптика гигабит), но если вам такая скорость не нужна, можно искать дешевле у других провайдеров. По Telus можете обращаться к Шамилю, я через него делал. Он есть в этом чате, прикрепляю его пост t.me/govancouver2022/45753
-
Тогда можете попробовать спросить у провайдера, может у них есть какая-то альтернатива
-
Можете проверить сами или узнать у лендлорда или менеджера дома, там такой кабель как для ТВ он гдето в низу со стены торчать должен
-
Кто то бронировал драйвинг тест на сайте. Не могу никак выдает ошибку. Уже им в поддержку звонили и только что в ICBC была, говорят забукать можно только по телефону, потому как у пеня ещё нет полноценных прав после сдачи теории, а только вклеен номер канадских на моих правах. Где то в чате читала что можно записаться на дату что есть, а потом искать даты поближе и переносить. Не понимаю, как у вас так получилось. Или я что то не так поняла в офисе ICBC...
-
-
Спасибо большое