Ванкувер2022 🇺🇦
-
Это в северном Ванкувере??? Верно 😉
-
Добрый день! Помогите, пожалуйста, разобраться в онлайн-платежах. Я сделала дебетовую карту CIBC, и хочу оплатить жилье на Airbnb через нее. Карта активирована, я внесла на нее средства, в приложении баланс видно. Я уже покупала еду в супермаркете. Но при подтверждении оплаты сайт Airbnb пишет, что платеж отклонен банком. Как вы думаете, в чем может быть причина? Я думаю может мне выставили какой-то лимит по транзакциям, который я не вижу... Пыталась дозвониться в банк, но через робота докопаться до сути не удалось) Заранее спасибо за помощь!
-
І вам також 😃
-
Дякую! Гарного дня
-
Картка - кілька тижнів, але номер можна отримати за телефоном. Спробуйте їм зателефонувати десь у середу-четверг.
-
Перепрошую, а як довго чекати msp? Сьогодні подав онлайн
-
🙏🙏🙏
-
Сподіваюсь, що вам допоможуть найскоріше. Кажіть, якщо якісь питання будуть.
-
Согласна) Просто мы уже не первый раз искали «свою церковь» и нашли тут) На другом краю Земли) И просто счастливы ❤️🙌
-
Карти самої на руках ще немає, але номер я уже знаю. І дякую вам за пораду. Гарного дня
-
Coastal Church 1160 West Georgia Street Vancouver, BC, V6E 3H7
-
Ви вже на MSP подали? Якщо MSP номер на руках, то це адміністративно простіше, але не затягуйте. Є walk-in clinics, що відкриті у неділю.
-
Направлення до спеціаліста тільки через терапевта (general practitioner) або через швидку (emergency room). Йдіть до walk-in clinic терміново, бо вам буде треба знов всю діагностику тут проходити. Поясніть ситуацію. Але якщо вам зле (біль тощо) йдіть до emergency room. Нажаль тут черги на операції великі, особливо у Ванкувері.
-
Як називається церква?
-
Вітаю!!! Яка чудова новина 😇
-
Всім привіт. І гарного дня. Може хтось підскаже номер лікаря, з якого все почнеться 😁. Мені потрібна медична допомога, а з чого почати я незнаю. Обстеження зробила в Польщі, назначили термінову операцію. Але там термінова я так зрозуміла, що буде не раніше чим через місяць - два. Думала,що в Канаді з цим буде простіше. Тепер розумію,що краще було б дочекатися в Польщі. Знеболювального залишилося на декілька днів. Потрібен хирург-ортопед. Дякую
-
Місто справді дивовижне, вчора вперше даунтауном гуляли Досі під враженням, інший світ
-
Може Калгарі (Альберта)