Ванкувер2022 🇺🇦
-
It is my job, you can ask me any questions.
-
Я с 21-ого
-
Россиянам, походу. Они квартиры скупают
-
Looks like unpaid marketing . If you would like to share your opinion regarding this question- please do. This way you will be recognised as a professional in our community- and people will call you and will come to you. But be here just to catch some leads for you business- we have marketing days- you may pay for post and promote your services. Thank you for understanding
-
Это знаю, там ситуация с этим сейчас намного лучше, чем например год назад, когда и баранов во дворах резали, и по улицам одни чурки ходили
-
Я в целом могу понять взрослых, которые туда возвращаются. А вот что там молодёжи делать - совсем не пойму. На стройку идти работать за 30к с таджиками. Никаких развлечений в городе, никаких возможностей
-
The original message “Вітаю! Хтось оформляв mortgage в БС без отримання pr? Є декілька запитань 🙃” So, I don't see any questions here. As soon as they will ask I will be happy to answer here.
-
Так везёт только тем, кто усердно трудится. Так что есть чему завидовать
-
вспомнил хороший трёхминутный мультик на тему стать врачом "Нир и Гали. Морская свинка"
-
Я вам напишу своє бачення вищої освіти в Україні. Все залежить від багатьох факторів: Універстет, кафедра, спеціальність, викладачі і врешті решт настрій самого студента щодо навчання. На жаль, в більшості випадків все нижче середнього. Але! Є нормальні кафедри з адекватним завідувачем, є викладачі, які працюють зі студентами, ну і є студенти, які прагнуть отримати знання, а не заради диплому отримати залік. У мене є багато прикладів зі своєї практики викладання в університеті. Але, думаю, що все ж таки тут освіта більше прив’язана до життя, скажімо так. Я подивилась наукові рейтинги укр професорів та деяких канадських (кого знаю) - небо і земля!! У наших скажімо 10, тут - 60. Знову ж таки порівнювались два професори. Але і студенти скрізь однакові. Хтось вчиться - хтось ні. Одна моя знайома викладач з України працює в університеті в Вікторії. Так ось якось дзвонить: вся група не прийшла на лекцію (15 чоловік) 😉 так що все відносно. І таки так - дивіться світові рейтинги. Я теж на них дивлюся 😉