Ванкувер2022 🇺🇦
-
люди хотят вернуть деньги от лендлорда к адвокату.
-
Треба вирішити питання по поверненню коштів від лендлорда
-
меня вот это напрягает. Ну откуда у нас за 22й год данные если мы в 23-м прибыли
-
Ми прийшли спитали, нам видали жовту заявку, сказали заповнити, прикласти доки і відправити по пошті. Можна щє було занести в офіс, але то далеченько від нас
-
так я сам про это сегодня тут спрашиваю же
-
Я без поняття, та що безкоштовна, на рік. І от як далі, повинні одразу прислати картку чи як?)
-
Такая шоле?
-
Здаєця так) та що по cuaet і на жовтому бланкові
-
там семь вариантов, а не только тот что вы предложили
-
неправильно вы понимаете
-
На общіх основаніях, якщо я правильно розумію, то модуть дати якщо в вас малий дохід по документам
-
ну вроде да, первый год ваще на халяву дали
-
Ну я тільки приїхала, того як я розумію нам можна податись на рік, про другий рік не знаю
-
Hi Natalia, This is a reminder that your Vancouver Park Board Leisure Access Pass is set to expire on Apr 25, 2024. To re-apply for your Leisure Access Pass, please review the information at vancouver.ca/parks-recreation-culture/leisure-access-card.aspx and complete the required application form and attach all required documents. You can download a copy of our Leisure Access Program Brochure at vancouver.ca/files/cov/leisure-access-program-brochure.pdf. Leisure Access Office Vancouver Board of Parks & Recreation [email protected] Within Vancouver: Contact 3-1-1 Outside of Vancouver: 604-873-7000
-
а каким боком куаетчики по второму году? Нам пришло письмо шо мол "у вас срок вышел, поновой подавайтесь на общих основаниях"
-
Ви ж там пишете дату приїзду) там анкета не тільки для куаетчиків підходить.
-
То ви коли перший раз оформлювали, як процедура проходила?)
-
Ви вже спробували вирішити справу через Residential Tenancy Branch? Це перший крок.
-
И вы сразу карточку получили и пришла по почте?
-
Какой то добрый дядька помог и всё оформил