Ванкувер2022 🇺🇦
-
(604) 360-5656 Светлана, в Даунтауне или может приехать. Нам понравилось как объясняла, взяли пару уроков и я и муж сдали с первого раза.
-
Алтаф +16042309556 супер инструктор, сдают все стоит 50/час в Сюррей и Ленгли, сам бронируем роудтест.
-
(778) 898-2335 Anton Gumennii Взял 2 урока (один прямо перед тестом) и сдал экзамен. Катался с ним по маршруту icbc, который я выбрал для сдачи
-
Тоже брал у него пару уроков. Отличный инструктор. Всем его рекомендую.
-
North Vancouver Deep 7788356737
-
ОРГАНІЗОВУЄТЬСЯ ЗБІР КОШТІВ ДЛЯ ДОПОМОГИ УКРАЇНІ! ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО УКРАЇНСЬКОЇ ВЕЧІРКИ! Усі кошти від проданих квитків будуть передані на медичні потреби для Збройних Сил України. Вартість квитка – це ваш особистий внесок у ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ! ПРОГРАМА ВЕЧОРА 6-7 pm. – ВІДКРИТТЯ УКРАЇНСЬКОЇ ВЕЧІРКИ. Спілкування, знайомство з новими друзями. Будуть продаватися сувеніри, картини, м’ясні вироби, їжа. Також буде продаватися легкий алкоголь. 7-8:30 pm. – КОНЦЕРТ. У концертній програмі ви почуєте: - Заслужений артист України, соліст гурту "Ватра" – ІГОР БОГДАН. - Гурт "НОВА ХВИЛЯ". - Молода талановита співачка ABEGAIL AVRAM. БЛАГОДІЙНИЙ АУКЦІОН. Після концерту відбудеться аукціон, де ви зможете придбати унікальні лоти. Це ще одна можливість підтримати Україну. 8:30-11:30 pm. – ТАНЦЮВАЛЬНА ПРОГРАМА. Матимете нагоду потанцювати під найкращі українські та світові хіти у живому виконанні відомого ванкуверського гурту "НОВА ХВИЛЯ". ПРИХОДЬТЕ: Наживо послухаємо відомих українсько-канадійських виконавців, потанцюємо, поспілкуємося із старими та новими друзями. РАЗОМ ДОПОМОЖЕМО УКРАЇНІ! УКРАЇНСЬКИЙ ВЕЧІР відбувається за підтримки волонтерів: #RIYVancouver #КаваДляЗСУ #saveukrainiansoldier КУПУЙТЕ КВИТКИ ЗАРАЗ! Не пропустіть нагоди долучитися до доброї справи та насолодитися фантастичним вечором! Придбати квитки можна за QR-кодом на фото, або за посиланням: www.eventbrite.com/e/ukrainian-fundraiser-zabava--tickets-922167717467?aff=oddtdtcreator
-
Нет
-
Просто по ссылке заходите, и заполняете анкету, дальше ждёте письмо на почту с approved ну или отказом. Никакого promotion кода я не писала, он optional. Ответ пришел недели через 2 наверное и потом с вами свяжутся и назначат доступную дату, чтобы мастер пришел и установил все. Не платили абсолютно ничего.
-
Не знаю, меня он не уговаривал на доп занятия и говорил как есть
-
По зарплате
-
А вы проходили по требованиям по зарплате? И была ли у вас рекомендация от врача?
-
Я думаю, там стоит посмотреть eligibility criteria.
-
У нас тоже хороший опыт с Борисом
-
Мне как инструктор понравился, я порекомендовал