Ванкувер2022 🇺🇦
-
Бернаби, Ричмонд, Вест Ванкувер, в общем, подальше от Даунтауна‼️ В Северном Ванкувере дороже жильё и, как по мне, там всегда жарче((
-
Нет. У ребенка должен быть канадский паспорт. Сертификат для внутреннего пользования
-
"Страна" должна знать героев в лицо😉‼️🔥
-
Не сегодня
-
Вест Энд
-
@xaronsimon Павел, а можно зробити тут опитування, хто подавався на подовження ворк перміту до 31 березня і отримав подовження ? Бо мені відмовили, і кого не питаю всім подовжили або чекають відповіді. Таке враження, що тільки мені не подовжили 🫠 Цікаво дізнатися, хтото получив, хто очікую відповіді, а кому відмовили
-
Я от теж цим питанням зараз займалася, та все ж таки там написано, що ця міра, для людей якій получтли апрув на подачу cuaet, чи приїхали в Канаду тільки у лютому ЦЬОГО (2024) року. А всі хто раніше, то тільки на загальних основаніях . Це якщо читати, що на сайті. Але якщо є успішні кейси, хто приїхав ще два роки тому, і подався нещодавно і йому подовжили - то рада буду послухати. Я ще подавалася до 31 березня, і я одна с тих "щасливець" якій відмовиди в подовжені . Просто прислали новий ворк перміт, але закінчення його те саме що і у попередньому. Чи буди у когось такі ж ситуації?
-
Доброго, Хтось перетинав кордон зі Штатами з дитиною без паспорта але з Citizenship Certificate? Це взагалі можливо?
-
Кана не хватает
-
Ну не все, не все )))
-
Админы чата в сборе!)
-
В нас теж є жовта лабрадорка:) Можна і до нас!