Ванкувер2022 🇺🇦
-
Точно-точно. Вот только что ФБ подсунул пост 🤷♂️
-
А ви помітили, що тут трохи інша історія і нема отих гештальтів?)
-
Ещё можно семинар "как заработать миллион" в зале на 500 мест с билетами по 2000 🤣
-
Все вірно!
-
Виписувати ліки мають право лише лікарі. Ні психологи а ні психотерапевти цього права не мають!
-
То психиатры) Там обязательно полноценное мед образование
-
Тут справа ось в чому. Всі плутають медичного психолога, психолога та психотерапевта. Медичний психолог та психолог що закінчив не медичний ВУЗ, мають право та кваліфікацію, надавати лише психологічну підтримку. Тобто, за великим рахунком, вислухати, обійняти та пожаліти. Психотерапевт має право та кваліфікацію на психологічне втручання, власне він проводить терапію. Щоби отримати кваліфікацію "психотерапевт" потрібно пройти тривале навчання в одному із методів психотерапії. При цьому сам майбутній психотерапевт повинен проходити власну терапію і ще багато чого. Це потрібно для того, що б психотерапевт не лікувався об своїх клієнтів та не переносив власні проблеми в терапію. Висновок: завжди потрібно перевіряти дипломи і сертифікати у тих, хто називає себе психотерапевтом. Там повинні бути додаткові дипломи до базової психологічної освіти.
-
Ну, у меня к этому посту самый первый вопрос - зачем ехали сюда без языка? 🤦 В очередной раз повторю слова Влада @Vlad539 t.me/govancouver2022/151469
-
Гештальд терапія відноситься до однієї з базових психотерапевтичних шкіл. В Європі визнається та покривається страховими компаніями. Єдине зауваження, що цей метод не створений для серйозного опрацювання глибинних проблем, котрі у більшості людей тягнуться з дитинства. Гештальд добре працює з простішими запитами клієнтів.
-
Я не те питала, але ок 🙃
-
Костя я работал на китайцев ( которые принципиально не знают никакого языка кроме китайского, а я китайский знаю приблизительно так же как и микробиологию, то есть никак), при этом был руководителем проэкта. Сейчас в Канаде работаю со 3 дня после приезда и английский до сих пор знаю на уровне "еситыз".... язык это важно, очень важно, но это не решающий фактор.
-
Вы ржете, а я чтобы стать коучем, потратила пару тысяч баксов, 7 месяцев обучения и практики, и еще в процессе сдачи экзамена и получения международной сертификации 🤣🤣🤣