Ванкувер2022 🇺🇦
-
Еще в локальных теннисных клубах висят объявления о турнирах, либо найти их сайт либо заехать посмотреть и спросить
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Огласите весь список пжалуста хде , шо надо робити и скоко дадите?
-
а мне так хотелось потроллить бота, Костя!!!🤣🤗
-
Да я сначала написал, а потом увидел, что это антиквар... Ну все понятно...
-
Маленький тут играли maps.app.goo.gl/oGjsX7HfFSUqq1Nn6?g_st=ic
-
то есть 25ти % всех легковых транспортных средств в BC
-
нечасто видишь, чтобы хвастались своим лоховством ) а была бы нормальная наклейка - был бы открыт доступ на carpool )
-
Я бы еще понял эту наклейку на каком нить пикапе, ну тут это кринжатина какая-то)
-
Шановні батьки❗ Мене звати Альбіна, і я організовую БЕЗКОШТОВНИЙ онлайн урок🌏 з комп'ютерного дизайну, програмування та 3D моделювання для дітей 6-17 років Мета уроку - спрямувати час та енергію в корисне хобі, а не в перегляд TikTok, YouTube або ігри, і показати, що вивчення цих навичок цікаве та доступне. Напрямки включають 🐈Scratch 🎮ROBLOX 🎨Digital Art (Photoshop та ін.) 🧩Minecraft 💻Python 🏠3D моделювання Блендер 🧑💻WEB програмування 🏞️Web дизайн та інше На уроці вивчаємо основи комп'ютерного дизайну, створення ігор, сайтів, ботів, додатків та багато іншого.🤩 Для запису просто напишіть мені в особисті слово"Цікаво"📩 Кількість місць обмежена, тож поспішайте🔥
-
Рекламу з господарем каналу погодили? @xaronsimon
-
@dzirat @karpizin Тесловоды в чате 🤣
-
оптимальный вариант для вас на первое время Airbnb
-
я мамкин ev advocate уже лет 12 как ) у меня даже свой курс был по электротранспорту