Ванкувер2022 🇺🇦
-
Студія. Дуже маленький і дешевий. Добре для деяких людей. Ціна відображає стан, тому не очікуйте, що Тадж-Махал буде за такою низькою ціною. 140 Sixth St, New Westminster, BC V3L 2Z9 Зв’яжіться безпосередньо з менеджером нерухомості, щоб дізнатися про наявність та ціну. Ціни починаються від тисячі. Пишіть менеджеру англійською, будь ласка [email protected]
-
Очень хотелось бы ссылочку на официальный документ, а то что-то я никак не могу найти, только на всех сайтах под копирку одно и то же. Здесь ещё и перевод уровня надмозгов, там просто говорится, что автоматом не будут мультивизу на 10 лет теперь давать.
-
Выдать на 10 лет все ещё могут, но на усмотрение офицера, более это не "стандартная практика"
-
Ссылочки блокируются, вот скрин с официального сайта
-
Было на этой неделе уже у иммиграционщиков по-моему
-
Можете мне в личку скинуть ссылку? Я что-то не нашел...
-
Блин, теперь придется больше времени на визы тратить
-
Вот ссылка на официальный сайт: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/updates/2024-issuing-visa.html
-
ответила в личку
-
Хелоу, маю не приємний досвід з концертами наших артистів. Тож, минулого року був концерт Жені Галича і Друга ріка, на який Галич не зʼявився, ну а на ціну це звісно не повпливало і ніде про це не повідомили. Другий концерт взагалі найкраще, АльонаАльона, концерт анонсували на 1 листопада ну і тур далі, я купила квитки у вересні, потім без емейл попередження перенесли на лютий, а потім зовсім відмінили, і гроші за квитки не повернули, звісно всі ці концерти благодійні на армію і тп. (або ні), Але я все таки плачу гроші за концерт, а не донат. Також пам’ятаю що сам Галич анонсував концерт і були продажі квитків, я не купувала квиток, та запам’ятала дату, він також не зʼявився. Я поділилася своїм досвідом з подругою яка веде блог про укр естраду і вона хоче це висвітлити. Будь ласка, поділіться зі своєю історією якщо маєте… Чомусь я думаю що це вже якась погана звичка
-
А навіщо армії давати гроші через благодійні концерти, якщо можна дати гроші армії напряму? Ніколи не міг зрозуміти цього.
-
Ох, купувала квитки на Монатіка, так само перенесли концерт і не сповістили про це. Я випадково побачила афішу з іншою датою і сама писала організаторам, щоб дізнатися точну дату. Те ж саме було і з концертом бумбокс, перенесли і не повідомили. Вишенькою є те, що я проживаю на острові у м. Вікторія і мені треба витратити пів дня, щоб дістатися Ванкуверу + знайти житло на ніч. Тож я була дуже зла, коли це трапилось не вперше.
-
Подскажите пожалуйста, кто знает или возможно стыкался с подобной ситуацией. 9 ноября (суббота) я подала заявку на повторный ЕІ(Employment Insurance) Но в кабинете “Service Canada” нет моей заявки на рассмотрение. Есть только за прошлый год, так же в прошлом году она появилась сразу после подачи. Как я могу проверить точно ли я подала заявку?
-
А так как бы выходные дни, гномики в загуле.
-
Позвонить или подождать
-
Я не те мала на увазі, а гроші не повернули, і «недобровільний донат» це є порушення моїх прав споживача Писала в підтримку eventbrite - глухо
-
Как думаете поступить правильно?