Ванкувер2022 🇺🇦
-
Хочу покращити кредитну історію і взяти навушники в епл, проканає на покращення?
-
Так, добре. Мої дії, йти в інший банк, брати нову кредитку, на неї брати оплату телефону і вуаля?
-
Рік 7к 752 CIBC ніякого кредиту немає, закриваю карту як попало. Коли їздив у відрядженні та перша тисяча яку давали на кредитку улітала за декілька днів, потім закидалась з чекінгу і знову улітала. І так бувало по 5 раз в місяць в 0 і до тисячі і знову в 0 І да другого банку немає, кредитка 1 Ніякого кредиту на мені немає. Ні телефону ні навушників, ні авто і тд і тп. Дружина взагалі кредиткою не користується і якщо не помиляюсь декілька місяців назад в неї кредит скор був більший, зараз навіть хз
-
Чесно, найкраще росте коли є друга кредитка, і ще телефонна лінія. І норм утилізація. Там буде норм ріст. Не впевнена, що навушники вам допоможуть
-
Може я помиляюсь, зараз чекну
-
Привет @ameliya20009! Антиспам: на какой кнопке яблоко?
-
Є підозра що так впав, бо мені кредитний ліміт підвищили буквально пару тижнів тому. Але це неточно 🤦🏻♀️
-
От порівняйте наші показники. На старті був 729. Я за 1 рік і 8 місяців підняла до 736 - дуже і дуже старалась, відкривала нову кредитку Нео, було всього три хард чека. Підвищувала кредитний ліміт. Додала Кудо туди. І зараз в мене чогось скор впав до 719. Кредитний ліміт зараз разом на 2 картки десь 13500.
-
Якщо чесно, згодна із Вадимом 🤣
-
Кст якщо будете дивитись недоблогерів які кажуть нізя карту зливати менше 30%, чи юзати більше 70% ліміту в місяць я вже хз шо там вєщають. То всьо хня. Максимальний ріст якраз в той момент був коли я неодноразово карту зливав в 0 і поповнював до максимума
-
Вибачте за повтор питання, просто ніхто не відповів а мені дійсно важко зрозуміти як це працює все
-
Доброго часу. Є питання щодо Saving Acount. Момент з Smart Intrest Reward . Що це значить? Як це працює? Якщо я зніму гроші з сейвінгу до кінця місяця і там буде менше 200 кад, то я цю "нагороду" не отримаю?
-
Тоді, я хз що сталось, бо платежі не пропускала.😭