Український Монреаль
-
То чому ви тут сидите ?
-
Якщо люди зі сходу України - вони клоуни? Чи може не українці? Чи може вже це всі грані переходить, дивіться в свої телефони, клоуни блін
-
мені просто здається що правила чату це окей, але мова на телефоні — особисте питання і тут вже людина вирішує для себе
-
Привіт всім україномовним чатівцям. Слава Україні! Героям Слава!
-
На сході інша державна мова була? Це називається русифікація, давайте починати українізацію. Я так само все життя говорила російською, як бачите нічого складного і мову на телефоні змінити також
-
На карті hydro Quebec Theatre Plaza не має проблем з електрикою, тому є надія, що концерт буде.
-
Мене особисто росіяни дуже добре навчили, як треба захищати свою мову
-
Мені здається особисте ніхто не обговорював. А коли людина щось викладає в загальний чат то якби де воно вже особисте ?? Теж саме з вашими фото в інста і фб і іншими соц мережами . Особисте воно коли у вас на телефоні і не більше .
-
Це як якісь канадські сервіси по телефону.😂 - якщо ви хочете переключитися на французьку - натисніть 9. - (натискаю 9) - Hello. How are you? 🤡
-
Так я не буду. Сиджу ржу просто 😂 зараз наїду на Гугл, чи не знаю що мені робити. Полізу в налаштування пошукаю що з ним стало
-
Наступного разу, будь ласка, будьте уважніші та скріни російською не несіть
-
Я повторюсь , друзі
-
до речі в мене гугл теж на укр але чомусь перші сайти російськи стали коли приїхала в Канаду це дивно
-
Місяць тому я б ще увірвалася в цей заміс. Сьогодні вже якось попустило
-
Я запит давала української, в мене і телефон українською. Я хз чому Гугл видає рус текстовки) людина побачила що шукати) 😄😄😄 смішно, що це до мене спрямовано😄 я рос взагалі не сприймаю ні в якому вигляді😂
-
Раніше були питання, де обміняти гривню, а зараз, де є світло, щоб попити чайок? 😅
-
У мене 10 хвилин тому увімкнули. Такі пріємні звуки кофемашина видає!
-
Ви 🌞
-
Добрий день!Хто знає,коли ввімкнуть світло?
-
Все ок. Вийшло смішно, але це дало мені поштовх переставити сервіси Гугл і шукати причину рос видачі тут в Канаді. В Польщі в мене такого не було. Думаю, це якісь алгоритми
29 Jan 2023, 07:13
100054/236768
39 minutes ago