Український Монреаль
-
Чмоня дурна, Закидаймо лайном!
-
Підкажіть, може комусь на роботу треба працівники? Їздили та звонили до 5 агенств, але не дало результату. Мови в нас немає, але вчимося швидко. На full time . Нам 23 і 24 роки, пара. Маю досвід на будові(монтажник, опалубник, трохи ремонт) Маю посвідчення (a, b, c1) Маємо досвід роботи на складах зі сканером Люба робота підійде, якщо можна без мови
-
Доброго дня (скажіть якщо пост проти правил групи і я видалю) Будинок на Новий рік. Планували поїхати з друзями, але захворіли ковідом і ніхто нікуди не їде, хоча ми вже навіть меню спланували :( Відмінити на Airbnb вже не можна. Будинок 1-1.5 години від Монреалю на 6 людей (два двуспальні ліжка і два односпальні в окремих кімнатах). З отопленням, кухнею, на березі річки і своїм виходом до води, де є місце для костру. Локація щоб загуглити: Terrasse-Robillard Ціна: договірна +- 600 cad (ми заплатили 770) - за все, дві ночі. Дата: 31-2 (заселення з 4 вечора, виселення до 11 ранку) *Можна з домашніми тваринами Лінк: abnb.me/9Y6soW8V9vb Детальніша інформація в посиланні. Якщо вас цікавить, пишіть в особисті повідомлення. Дякую
-
1. Наявність геніальних людей - і загальний рівень освіти - то різні речі. 2. Багато розробок були тупо с....ні у німців - навіть зброя. Штати теж багато вчених собі забрали. 3. Я згадую союз по ручний мясорубці. В США в той час підлітки на авто їздили. 4. Інженери. Хоч одне авто не зідрали? 5. Україна гарно жила? В той час, як тут лікар чи інженер думав яке купити собі нове авто чи будинок, в Україні - самим крутим було дістати кришталевий набір, норкову шапку, чи меблеву стінку. О я чудово пам'ятаю ті часи. Як ми через чорний вхід в універсамі по блату купували пляшку совєтського шампанського і банку розчинної кави до нового року.
-
Доброго дня, здається окрема кімната в двокімнатній квартирі в районі hochelaga 15 хв. пішки до зеленої вітки чи автобус. кімната практично з меблями крім ліжка ,місячна оплата 600 кад та заставу. за додатковою інформацією та фото пишіть у особисті повідомлення
-
Рівень медицини був жесть Окрім по типу безкоштовної