Український Монреаль
-
Господи
-
Не дуріть. Подивіться кол-во побудованих підприємств
-
Чи недоцільно великі заводи, котрі в більшості працювали у збиток і знищуючи природу?
-
Ахахахха, Ви мене зробили. Ні, хірургія була досить розвиненою та безкоштовною
-
Індустраліазація? Яка саме? Коли на дві сім‘і в украіні селяни могли один трактор купити проти 1 трактор на один колгосп?
-
Рівень медицини, прив‘язувати ремнем до крісла щоб виривати гланди, а потім морозиво давати?
-
Те що загалом впровадили освіту, те що савейські перші полетіли в космос, рівень медицини, індустріалізація, це не показник нє?
-
Хз математика вийшла якраз ізза царськоі
-
Тут система така - початкова школа (крім спецпрограм) - то розслабон. Але хочеш в хорошу середню - сам наймай репетиторів і готуйся до іспитів. Далі або в приватну, або в школу інтернасіональ. Там вже нормально навантажують, і багатьом важко після розлабленої початкової. А от державна середня не спеціалізована - то таке собі, з бандами, наркотою і т.д.
-
Та не було стільки вчителів у царській Росії, там слову божому навчали в основному, мого прадіда по біблії попи вчили читати, навчили й все, досить з тебе раба божого, далі їбашити в полі до смерті
-
Покажіть будь ласка сферу окрім впк де срср досяг висот?
-
Це просто тезіси нинішньої пропаганди, але я не дуже хочу сперечатись , бо тут люблять їсти заживо
-
Ви подивіться на рівень освіти та наукових досягнень , особливо по відношенню до інших країн , це не міф, а про царські часи я взагалі мовчу, як це було неккоректно сказано
-
За срср
-
Ми за савейський союз говоримо?
-
І то матиматика зберіглась тільки за рахунок того що цифри аполітичні і багато вчителів з часів царськоі імперіі залишилися
-
Хто там шифр майя розгадав?
-
Ото окрім математики сильного нічого і не було
-
Як може бути сильна освіта, якщо більшість сфер були заполітизовані?
-
Зараз багато знайомих воду з під крану хрестять й цілий рік тримають вдома й не дай Боже її вилити. З тієї опери ж цирк
29 Jan 2023, 07:13
10043/236397
27 minutes ago