Український Монреаль
-
Так, не розстраюй мене повністю, бо й так на грані
-
vm.tiktok.com/ZGJaDmfbN/
-
Нема
-
На на Амазон більше півроку з дебет купувала все що було потрібно, квитки на літак теж купувала
-
Та я думаю що розуміють, але їм це ініціативу не доплатять, от так і живуть
-
Аьо на телефонах годинами сидіьи
-
Коли я кажу що мені не подобається усюди аппонтменти
-
Я прост бачу що тут місцеві прям не розуміють
-
Вже пішла у працю)
-
В'єтнамські флешбеки
-
Вітання. Чи є тут спеціалісти зварювальних та газових робіт (електро та газо зварник) Та якщо працює далі по цій професії,будьласка відпешіть потрібна консультація для молоді. Вилике дякую за увагу
-
От думаю, може теж піти🤣
-
У нас сусіди барбекю на терасі роблять
-
Доброго дня,може хтось знає перукарню на сноудоун, де наші дівчата працюють?
-
Є робота на сьогодні на ніч 20:30-2:30 - 80 доларів + чайові типу в нічному клубі коат чек на плас дез арт. В знайомого, він бармен, не образить:) пишіть якщо цікаво
-
Можливо комусь згодиться дана інформація)
-
Chères et chers membres, Chères et chers partenaires, Quelques informations importantes sur les ressources et l'état de la situation dans l'arrondissement en raison du verglas. Ce soir, le 6 avril, le CRC restera ouvert jusqu’à 20 h. Un souper sera servi par la Cafétéria MultiCaf vers 18 h 30. Certaines installations demeureront ouvertes cette nuit, vendredi et samedi. Vous trouverez l’information à jour au lien suivant : montreal.ca/articles/verglas-ressources-et-etat-de-la-situation-dans-cdn-ndg-46630. Le 6767 sera ouvert demain de 8 h à 20 h. IL n'y aura pas de repas, mais du thé et du café. Pour toute urgence, n’hésitez pas à m’appeler (bien que les lignes soient terribles).
-
Бляха Він просто такий трушний
-
Djoni сьогодні вже говорили за скріни з рос мовою))
-
Я бачила як канадець телефонував кудись і очікував. Зателефонував, а музика очікування, а він спокійно займається своїми справами і тримає телефон біля себе. Вони до цього звикли і відносяться по іншому ніж ми.
29 Jan 2023, 07:13
100444/236406
about 2 hours ago