Український Монреаль
-
А я б дивився по рівню життя. І наукових досягнень
-
Тут тільки порівняння з ЄС, Америкою . По нинішнім часам, вже звичайно не така й сильна, але досить гарна
-
Це вже зараз вони такі, а тоді багатьом було по 40-50. Кашпіровські - Чумаки всякі. В мене в батька начальник сам подумав, що він цілитель і ходив руками махав)))
-
Треба дивитися про кількість переможців на олімпіадах, зараз он китайці перемагають у математиці
-
Я вважаю що це міф про сильну освіту
-
Ні, то бабки та діди старі такою фігнею займалися, зараз вони у церкві бісів ганяють чи воду святою роблять на свята. Ще той цирк
-
Те що в країні впроваджена сильна освіта не відміняє того, що вона не дуже й обов‘язкова і те що більшість людей не дуже горять бажанням її отримувати. Це вже є як даність. Й по нинішнім часам ця сама ще й не є гарантією рівно нічого , у нас математики як церковні миші живуть
-
Еліта, доречі, якою Ви як доцент і є, досить відокремлена від життя звичайного громадянина ( може помиляюсь), але зараз саме в нашій країні банки з водою заряджають не менше чим будь де
-
Так) саме так
-
До речі про освіту СССР - так може я помиляюся, чи насправді пів країни з супер освітою в тому числі математичною та природничою "заряджали" банки з водою перед телевізором?
-
А так тут то марихуана легалізована, наскільки я знаю, їм різниці , що курити й немає))
-
1. Ви про 200 євро допомоги? Так це не по всій Європі наскільки мені відомо. 2. І по друге - там народження дитини все одно нічого не дасть їй в плані резидентства, а тут громадянство.)
-
Дякую, за роз‘яснення, приємно було ознайомитись На рахунок наркоманів, справді, Ви помиляєтесь, бо я зустрічала цілі райони, де батьки вживають, а деякі прямо з дітьми, так це в столиці.
-
Гарна шутка)
-
А що з сімейними тут так все погано? Ще навіть не шукав
-
1. В українських наркоманів або не має дітей, або їх вже забрали до притулку. Це суб'єктивно. Ну я на власні очі не бачив, щоб в Україні хтось курив марихуану в квартирі в одній кімнаті, де малюки. А тут я таке бачив декілька разів. Тобто таке точно є в Україні, але не так масово, щоб його всі бачили. Хоча, може я помиляюся, або я не жив в тих чудових містах, де таке норма. 2. Я не мав на увазі саме інцест, а те, що більшість походять від жінок завезених із Франції, навіть по прізвищам. Загалом 7 мільонів походять від 8500 перших поселенців. Погугліть про les filles du roi. Квебекуа до 1960 були дуже традиційні, католики, вони не сильно міксувалися з протестантами англофонами. Ну ірландці італійці теж католики, але переважно не перемішувалися. Є стаття на Human genetics. 3. Я також маю на увазі, що потреба на спеціалістів для інклюзивності не покривається державою - не виділяють коштів і не має самих бажаючих йти в ті люті умови. Це схоже на ситуацію з сімейними лікарями - хто з новоприбулих вже знайшов? Багато? Я свого знайшов через 4 роки і то пощастило. 5. Можливо мій тон в написаному дещо різкий і звучить як незадоволення - того не має, це просто констатація фактів. Я дуже люблю Канаду. Мій рівень життя, безпека і навіть доступ до медицини набагато краще ніж було в Україні, де я працював доцентом університету.
-
Історію ?) звичайно. Я наголошую я по більшій частині кажу про галузь точних наук. Ніхто савейську історію викладати не буде, свою пропаганду треба писати
-
Відкрийте історію 80--х років та повий посібник і порівняйте самі, кожний рік ту історію переписують у шкільних посібниках
-
Так прокляття це щось не від Творця також
-
А звідки у вас 100% інформація? Ви творець?
29 Jan 2023, 07:13
10063/236389
about 2 hours ago