Український Монреаль
-
О тоді можна зліпити холодець)
-
Ну як сказати. Червоний борщ в деяких ресторанах кажуть є. Я правда не знаю в яких бо сама його готую. Вареники теж є в магазинах. Але в кожного свій смак. Чула від канадця фразу французькою щось на зразок «У кожного свій смак « коли бачив що я вранці на сніданок їла не щось солодке, а овочі і щось білкове. Тож найкраще у кожного своє, це суб‘єктивно
-
А желатин десь є?
-
Ой,не кажіть,то що холодець виварюють і таким чином пасинно створюється желатин і він застигає, але я не про то,моя колега по роботі роками носила холодець який готувала на дуже міцному бульйоні плюс жилатин,они раз по п'янці проговорилася,бо то позор що в господині холодець з желатином)
-
Включили світло! Алілуя.
-
Піерфонд, Роксборо
-
Так
-
Філософ)
-
Це скільки йому?
-
Син сказав, що ми мали можливість познайомитись ближче під час коли не було світла:)))
-
♈️ Овен 8 квітня. ✨ З твоїми фантазіями... тільки в маніяки. Може, до церкви сходиш? ♉️ Телець 8 квітня. ✨ ОЧІКУЄТЬСЯ ПОЗАПЛАНОВИЙ СРАЧ. ♊️ Близнюки 8 квітня. ✨ Ти молодець, а якщо хтось не згоден, то йшли їх у казкові подорожі. ♋️ Рак 8 квітня. ✨Хочеться шашличків і перемоги. ♌️ Лев 8 квітня. ✨ Заміни в раціоні каву на будь-яке вино, щоб додати барв будням. ♍️ Діва 8 квітня. ✨ Сьогодні буде багатий улов в тіндері. ♎️ Терези 8 квітня. ✨ Щастя любить тишу і щоб ніхто не заважав вчитись. ♏️ Скорпіон 8 квітня. ✨ Не парся ні про що, все норм. ♐️ Стрілець 8 квітня. ✨ ТИ ЗНОВУ ПРИВ'ЯЗУЄШСЯ. ♑️ Козеріг 8 квітня. ✨ Ти народжений літати, а не повзати. ♒️ Водолій 8 квітня. ✨ Можеш не починати бігати, від себе не втечеш. ♓️ Риби 8 квітня. ✨ Робити боляче — це твоя робота 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦