Український Монреаль
-
Що ви скинули? Самі придумали?
-
Ні, це сирна паска На Заході України всі називають паскою, я з Дніпра, в нас деякі називали куліч, але думаю зараз саме час перевчитись Правильно буде паска)
-
Ось беріть і читайте. Вище скинув
-
А тобі не похуй на ставлення?сам нормально роби нормально буде
-
Хто і де вам вам сказав за куліч? Ніколи такої дурні не чув ні від баби ні від прабаби. Центр та Північ України
-
Якщо віруючі.
-
Все життя різне було в харкові і селах де я жив
-
Відпочивайте..
-
Втомили..
-
Паска і куліч одне і те ж, просто куліч то кацапською
-
Будь ласка йдіть вивчіть історію своєі культури. А потім позказуйте про попів сталінів та таке інше
-
На сході дуже багато чого російського приписували як українське. Тому рівнятись на те, як ваші родичі казали не дуже доречно) Вплив рашки був нажаль більший, ніж у Львові, Франківську. Тому нам треба старатись починати фільтрувати де наше, а де не наше)
-
Паска то традиційна страва так. Але з язичницьких часів в традиціі прийняли дві страви. Паску та куличі. Хтось готує саме паску котра у нашого регіона була з творогу. Хтось готує куличі. Котрі намазують зверху.
-
Не має не видумуйте. Є кацапська церква яку створив Сталін а є українська, православна або греко-католицька. І там і там паски
-
Я з Дніпропетровської області, всі називали тільки паска, потім жила в Харкові 10 років, там також паска
-
aa Друзі, мені потрібно подати податкову декларацію за 2022 рік. Чи можуть зв'язатися зі мною ті, хто робив це раніше або допоможе мені?
-
Я више скинув. З творога - пасха хліб куліч.
-
це той випадок, коли треба прийняти волеве рішенні і таки щось обрати...
-
В кого є посилання, щоб стати в лист очікування ло сімейного лікаря?
-
я пробую розбавити атмосферу, а не шукати солюшн) в кожного своя думка і їсти буде так само)
29 Jan 2023, 07:13
101345/239235
about a minute ago