Український Монреаль
-
Ну, може, я давно виїхав з України. У моєму дворі в центральній Україні таких було може 2-3 сім'ї на двір з умовними 500 мешканцями. Тут масово може їх і не більше, але вони всі в одних районах, бо там житло скажімо не 1200 а 600 в місяць - он очелага, наприклад. В результаті у вас буде весь клас такий. Загалом дисципліна в пересічній школі в Україні - краще.
-
Мама в селі працює завідуючою будинку престарілих. У неї мінімалка((( ще й відмінила голова отг премії, доп фінансування на гігієн. матеріали, а собі не забула призначить... Старикам памперси треба, інколи гуманітарка приходить, а так збираєм всім миром... А на мінімалку мало того, що жить собі треба, ще й якусь сотню виділить на памперси
-
Українці дорогенькі, я вас хочу попередити ,що оці прогнози - це окультизм і це дуже серйозно!!!!!!!маю інформацію 100- відсоткову і тому попереджаю ,хочете прокляття до 4- го коліна - ваше право !!!!!
-
Дякую) додала в оголошенні)
-
5345 boul. de l'Assomption Bureau 214 (2ème étage) Montréal (Québec)
-
ви скидайте адресу а не назву, бо 90% чату за назвами не викупають, iнша справа це адреси))
-
Добрий день! Чи хтось проходив medical exam в клініці Clinique d'immigration Maisonneuve Rosemont? Адреса: 5345 boul. de l'Assomption Bureau 214 (2ème étage) Montréal (Québec)
-
В Україні не має районів, де велика кількість батьків наркоманів зосереджена в одному районі. Тут є депресивні райони, там житло дешевше, вони всі зосереджуються там, і всі діти йдуть у одну школу. Якщо батьки з ранку до вечора сидять на фені чи просто покурюють - все то відображається на дітях. Ще багато квебекуа - родичі між собою і генетичні захворювання теж часті. Інклюзивність - то потрібна річ, бо ці ж люди мають інтегрувати в суспільство, однак потрібно щоб у класі був TES, а їх не вистачає, на всю школу може 3-4. От і виходить, що дитина з потребами буде у вас скакати на уроці, посилати вас за кораблем і т.д., а решта класу буде з того всього просто сміятися. А визвати батьків до школи (ну тих, що наркомани) - так ще й вони вас пошлють. Якщо ви починаєте вчителем - то всі нормальні школи вже зайняті, і ви саме із тих шкіл починаєте свою роботу. Саме тому, дуже важливо селитися в хороших районах сім'ям з дітьми.
-
Ну в Європі в основному право крові,а не землі Так що Канада в цьому молодець
-
Тому що в Канаді грає роль статус батьків