Український Монреаль
-
Друзі, продовжуючи вже тему світла, якого все ще немає ( Розмонт), підкажіть будь ласка, хтось знає тут коворкінг де б можна було б попрацювати до появи світла, бажано щоб він працював цілодобово І так, гуглити я вмію, але майже всі біля мене не працюють на свята, а меня вже в понеділок о 3 ночі потрібно підключитися на зустріч
-
Я закриваю дебітовою сібса, треба зайти онлайн банкінг і активувати картки для переказів , потім з’явиться можливість поповнювати. Через мобільний додаток не виходило
-
Я на парт тайм десь місяць. Вже був усний тест де вчителька з кожним говорила, задаючи запитання, десь 10 хвилин з кожним. А це тільки місяць
-
Підкажіть хто користується CIBC кредиткою 1)які варіанти поповнення картки? 1)чи можливо через банкомат покласти гроші?
-
Підкажіть будь ласка хто в Монреаль ремонтує сходи ? Як називається сервіз французькою ) мені для діалогу 😁
-
Зрозумів)ну одне питання вирішилось,дякую вам дуже.
-
Не знаю, сама її пару тижнів тримаю, тільки розібралась як поповнити з дебіту 🙈
-
Дякую,а покласти на дебіт карту через банкомат можливо?Сьогодні банки не працюють…
-
І майте на увазі що гроші будуть йти 3-4 дні робочі
-
Можна, шукайте банкомати з deposit опцією. Можна і кредитку так поповнювати, але краще кидати на дебіт і вже потім з дебіт перекидати на кредит. Так гроші швидше зайдуть
-
Оце справжня канадійська туса
-
Це про вечірку що зараз
-
Ну да, тут же заборонено викладати фотографії життя в Канаді 😉
-
Не хочу вас засмучувати але для фото їжі вже давно вигадали інстаграм 😉
-
Для мене ні, просто я не докапуюсь до людей і які фото вони публікують) це ж не заборонено тут, а поради про інстаграм віддають підколами якимись совковими 😅
-
Вибачте що поторбував, я зовсім не засмучений, але якщо я не порушую правила чату, то буду викладати що мені сподобається. Запрошую приєднуватися
-
Для вас життя в Канаді лише їжа? Як шкода…
-
Я обираю мовні срачі 😂
-
Краще фото їжі ніж мовні срачі..
-
Просто якщо зайти в медіа чату - одні фото їжі.. і вже не перший день підряд
29 Jan 2023, 07:13
101534/238281
about a minute ago