Український Монреаль
-
Тому що в Канаді грає роль статус батьків
-
Ну так дитина резидент вже А відношення до неї як до мігранта) супер)
-
Але тут ше треба розуміти що таке середній клас
-
Десь читав що до 700к
-
Так в Україні дуже велика прірва Середнього класу дуууже мало
-
Хоча можливо ви праві в тому що не має такої прірви в доходах )
-
Я вас здивую, вона і в Канаді так вираховується )
-
Дуже багато людей і професій отримують мінімальну зарплату в Україні Середня враховувалася напевно сумісно з багачами
-
Бо це звіздець як все дорого
-
Краще аборт тут
-
Можливо) але я кажу за середні показники, середня зп була по Україні 500€ приблизно) в Канаді є також і безробітні і ті хто на соціалку виключно живуть, але це ж не показник)
-
Знайома працює тут вихователем в дитячому садку, заробляє українську зарплату десь за 2 дні. Ставка початкова була 20 на годину мінус податки, але меньше роботи чив вдома
-
Щоб бути вчителем українцю в Канаді треба 9 кругів пекла пройти)
-
Вибачте, але вихователь і вчитель - це дві різні професії )
-
Інклюзивна освіта вже в Україні, роки 2 точно ... Так що все однаково
-
6300 чи щось таке мінімальна в Україні
-
Вихователь 5-8000 грн, поштальони на мінімальці сидять, в селах на 0,25 ставки після реформи укрпошти або взагалі скоротили і це до війни. На ці гроші ви житло не зможете арендувати, хоча що я кажу, подивіться кількість виїзджаючих у ЄС... Не чув щоб 100 тисяч українців маючи ПР в Канаді взяли й повернулися додому... Нажаль така реальність
-
Зарплата вчителя починається від 46к річних, у вчителя з 10 роками стажу і магістром - приблизно 90к. І Квебек враховує український стаж. Інша справа, що робота у місцевій школі часто схожа на роботу у психлікарні - інклюзивність при відсутності ресурсів як людських, так і фінансових, призводить до дуже важких умов для вчителів.
-
🥺👉👈
-
доброго дня! підкажіть будь ласка може хтось подавався на візу у штати, є декілька питань, прошу допомогти🥺👉👈
29 Jan 2023, 07:13
10155/236349
24 minutes ago