Український Монреаль
-
Можливо) але я кажу за середні показники, середня зп була по Україні 500€ приблизно) в Канаді є також і безробітні і ті хто на соціалку виключно живуть, але це ж не показник)
-
Знайома працює тут вихователем в дитячому садку, заробляє українську зарплату десь за 2 дні. Ставка початкова була 20 на годину мінус податки, але меньше роботи чив вдома
-
Щоб бути вчителем українцю в Канаді треба 9 кругів пекла пройти)
-
Вибачте, але вихователь і вчитель - це дві різні професії )
-
Інклюзивна освіта вже в Україні, роки 2 точно ... Так що все однаково
-
6300 чи щось таке мінімальна в Україні
-
Вихователь 5-8000 грн, поштальони на мінімальці сидять, в селах на 0,25 ставки після реформи укрпошти або взагалі скоротили і це до війни. На ці гроші ви житло не зможете арендувати, хоча що я кажу, подивіться кількість виїзджаючих у ЄС... Не чув щоб 100 тисяч українців маючи ПР в Канаді взяли й повернулися додому... Нажаль така реальність
-
Зарплата вчителя починається від 46к річних, у вчителя з 10 роками стажу і магістром - приблизно 90к. І Квебек враховує український стаж. Інша справа, що робота у місцевій школі часто схожа на роботу у психлікарні - інклюзивність при відсутності ресурсів як людських, так і фінансових, призводить до дуже важких умов для вчителів.
-
🥺👉👈
-
доброго дня! підкажіть будь ласка може хтось подавався на візу у штати, є декілька питань, прошу допомогти🥺👉👈
-
Ну і оренда квартири не 1000$ коштує) До війни так і 200€ не було таких зарплат в Україні, не знаю де зп була 6к грн , ну звісно може і була, але це ж не середня)
-
Медсестри згоден, вихователі ні, середня зп до 3к без урахування податків, водії не знаю, але теж не думаю що набагато вище мінімалки, якщо це не далекобійники) Ну звісно що ситуація в Канаді краща в цілому)
-
дай боже на нашому вiцi
-
в Украiнi все буде гаразд, але з часом
-
Ну не 200 евро як в Україні 😁
-
медсестри точно тут мають, водii тут мають, вихованцi мають
-
Медсестри в Канаді ок
-
Ну я б не сказал що ці професії що Ви написали мають гідну по канадськім міркам оплату праці, враховуючи вартість життя в Канаді )
-
це правда, накал був, у передостаннi роки все сумно було
-
Ай ті то ще може...А звичайні медсестрам, водіям, касирам, вихователям, поштарі наврядчи повернутся на ті копійки. В нас навіть ще до війни навіть двірники з ОСББ тікали, бо йому не має різниці де мисти вулицю, чи в Варшаві чи у Полтаві...
29 Jan 2023, 07:13
10165/236752
42 minutes ago