Український Монреаль
-
Звісно😅 Я по повідомленнях зрозуміла що це поширена проблема дуже
-
Скажіть будь ласка хто знімав обмеження з ворк перміту і отримував новий, у вас теж такі Conditions чи це я на офіцера не в настрої попала?
-
Доброго ранку, скажіть будь ласка, чи є в групі стоматологи?
-
Здається у всіх. Так ці ж обмеження були і в оригінальному перміті
-
Абсолютно у всіх таке
-
І не було що навіть професійні курси не можна проходить
-
В першому не було що 1. Must leave Canada by…
-
Вам лікуватися чи увійти в професію?
-
Увійти в професію
-
Зрозуміло. Дякую за відповідь)
-
У нас в усіх 4-х пермітах така фраза.
-
Michael's українською
-
Робота + Будинок для спільного використання доступні зараз у repentigny: Живуть 4 українці Залишилось 2 кімнати. Тільки на тривалий термін. крім того Якщо ви : зварювальник оператор навантажувача Або мають досвід роботи в металургії У нас є робота для вас із оплатою від $21 до $25/год Будь ласка, надсилайте своє резюме на адресу: [email protected] #робота
-
Гороскоп циганки на 10.04: ♈ Овен - не хвилюйтеся про те, що думають інші про вас, вони все одно помиляються ♉ Телець - коли плануєте графік, не забудьте виділити 2 години на можливий пиздець ♊ Близнюки - у вас є чудова ідея для стартапу, але вона не для цього століття ♋ Рак - знижки – ваше улюблене слово ♌ Лев - якщо ваше життя не театр абсурду, то що тоді? ♍ Діва - найкраща мотивація - це прокрастинація до останньої миті ♎ Терези - ви завжди на зв'язку, але відповідаєте на повідомлення, коли є час ♏ Скорпіон - ви починаєте день з кави і шматочка рефлексії ♐ Стрілець - плани на день: конвертувати знання у долари ♑ Козеріжка - понеділок – це балансувати між нервовим зривом та обідом ♒ Водолій - намагайтеся, щоб маніакальна фаза протрималася якнайдовше ♓ Риби - зайвий раз перевірте, чи закрили ви двері перед виходом п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
гляньте в закріплених посилання на фудбанки, там щось може бути
-
♈️ Овен 10 квітня. ✨ Який же ти красивий пупсик. ♉️ Телець 10 квітня. ✨ Тебе чекає тариф «комфорт». Це про життя, в цілому. ♊️ Близнюки 10 квітня. ✨ Якщо твоє життя не театр абсурду, то що тоді? ♋️ Рак 10 квітня. ✨ Немає таких зустрічей, на які б ти не придумав відмазки, щоб не піти. ♌️ Лев 10 квітня. ✨ Понеділок — це балансувати між нервовим зривом та обідом. ♍️ Діва 10 квітня. ✨ Не хочу страждати, хочу любити. ♎️ Терези 10 квітня. ✨ Сьогодні нікому не можна відмовляти. ♏️ Скорпіон 10 квітня. ✨ СЬОГОДНІ НЕОБХІДНО ВІДПОЧИТИ! ♐️ Стрілець 10 квітня. ✨ Я не розумію що відбувається. ♑️ Козеріг 10 квітня. ✨ Ти лапочка, все буде добреее! ♒️ Водолій 10 квітня. ✨ Ти будеш нити, але впораєшся. ♓️ Риби 10 квітня. ✨ Настрій: плакати від тупих жартів друзів. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦