Український Монреаль
-
Хлопці у мене до вас питання, хто працює в службі доставки убер? Я роблю з другого номера вже реєстрацію я перший етап переходжу завантажую всі необхідні документи завантажуй додаток і чекаю але до моєї пошти не надходять жодні повідомлення від тритону або від іншого джерела для того, щоб далі реєструватися, може хтось знає що робити?
-
А які документи треба для розсрочки
-
Канадці багато чого кажуть…
-
Доброго дня, заповнюю анкету на курси французької, відповідаючи на запитання маю труднощі з наступними питаннями (скрін), бо коли приїхала, я подала заявку на виплати від провінції, але мені їх ще не затвердили, мені відповідати що я їх отримую чи ні?
-
Якщо можна в чат, що б іншим допомогти теж. Де взяти референс намбер для реєстрації?
-
Допоможіть будь ласка
-
Oui
-
Я взагалі нічого не розумію, чи є такі люди, який зареєструвалися на онлайн курси французької з першого разу?
-
Дуже дякую) а щодо всіх інших питань я вірно відповіла?
-
На френч курс
-
Це ви на допомогу від уряду подаєтесь?
-
Привіт)шукаю квартиру чи кімнату)дякую за допомогу)
-
федерали - тижня 3 Квебек - обіцяють за 6
-
Добрий день, таке питаннячко: як швидко приходить tax return після подачі декларації? Дякую
-
Дякую
-
Всім привіт 🙋♀️ може хтось хоче бути моїм сусідом , поруч здається квартира район сент-лоран ( хенри-бурасса) якщо комусь цікаво пишіть по району бачу часто такі вивіски)
-
3 людини😅👌
-
Хто зараз мае вільний час? 20 хвилин часу. Треба зробити реєстрацію в додатку по типу алієкспресс . Треба одна людина, щоб мені подарували речі, які я вибрав. Вже 3 речі відправивив собі на адресу . Якщо треба, можу дати на каву)
-
хто є чи був рефюджі клеймент відгукніться🤐
-
На Тернопільщині 19-річний випускник викрав металевий паркан з рідної школи
29 Jan 2023, 07:13
102008/239815
about 6 hours ago