Український Монреаль
-
Google all viable possibilities
-
worker
-
Думаю що прийдеться пропрацьовувати самим кожний коледж, бо я не знаю хто може глобальну картину підказати. Навіть радники в квебецьких школах не будуть знати повну картину саме для специфіки CUAET.
-
Знімаю обмеження з ворк перміту. Заповнюю форму, підкажіть який у нас статус по ворк перміту (з цього списку)?
-
А до яких соц.працівників можна звернусь? Може порадите когось? Будемо дуже вдячні!!! Бо самостійно з усім розібратись важко
-
Я думаю, для вас добре буде спочатку скласти пробний тест IELTS Або його Франц. Аналог, бо без нього точно не вiзьмуть
-
Сервіси для новоприбулих в Квебеку. Консультації, супровід, підтримка, записуйтесь кому треба. hirondelle.qc.ca/ cari.qc.ca/ promis.qc.ca/en/ caci-bc.org/ www.alac.qc.ca/ aiemont.com/fr/ www.alpaong.com/ www.migrantmontreal.org/ www.lamaisonnee.org/ Можете навіть в них спитати хто більш детально цим займається, особисто я рекомендую ірондель, бо в них точно є сервіс «школи/університети.» Також, там говорять російською :)
-
Я вам написала в приват
-
Так можете спробувати в магістратуру або аспіратуру
-
Зрозуміло. Для зняття обмежень з Work permit вже є гайд, а зі Study permit саме для CUAET та ще й всередині Канади нічого немає((( Добре, усе подолаємо! Дякую!
-
Українською
-
Так
-
Мали планово показати дитину неврологу. За рекомендацією місцевих вчинили так: Просиділи в черзі в клініку дитячу (metro Verdone), годин 5-6 вийшло. Прийняв педіатр. Оглянув дитину, прийняв скарги, порадився з колегами, взяли аналізи крові одразу. Сказали, зателефонують. За 2 дні потелефонували, аналізи були готові. Записали на наступний день до невролога та на єєг. Пройшли дослідження, повністю отримали вичерпну консультацію.