Український Монреаль
-
Українською
-
Дуже дякую , мої любі , що допомогли з рішенням моїх питань !❤️❤️❤️
-
Всім привіт. Чи можна відкрити на один номер телефону 2 банківських акаунта ?
-
Добрий день, шукаємо квартиру для однієї людини - чоловіка 39 років, відповідального та охайного, від зараз. Розглянемо усі варіанти.
-
Так
-
Ви в Канаді, тут не говорять рос/укр.Хіба шо через знайомих знайти працю. В закріплених є сайти для пошуку роботи
-
Шукаю роботу няні з пед.освітою, чи підскажіть сайти українські чи рускомовні … в лічку… Дякую…
-
Мали планово показати дитину неврологу. За рекомендацією місцевих вчинили так: Просиділи в черзі в клініку дитячу (metro Verdone), годин 5-6 вийшло. Прийняв педіатр. Оглянув дитину, прийняв скарги, порадився з колегами, взяли аналізи крові одразу. Сказали, зателефонують. За 2 дні потелефонували, аналізи були готові. Записали на наступний день до невролога та на єєг. Пройшли дослідження, повністю отримали вичерпну консультацію.
-
Тут
-
Смачнійший капучино з круасаном у районі Петіт Італі
-
Запрошую на прогулянку разом😁
-
Саме роздивляюсь цей район для проживання)) Навіть пробувала приїжджати, але район - поняття розмите. Підкажіть, що за заклад? Буду орієнтуватись
-
Екстенд воркер перміт по ідеї
-
Дякую, гляну
-
Вибачте ще одне питання. Заповнюю поля. Питання: що хоче мій чоловік робити в Канаді? Хоче зняти обмеження з ворк перміту і працювати. Який варіант ми повинні вибрати? Дякую
-
Пролисність закріплені , там були контакти
-
Занадто у тебе агресивний маркетинг :)
-
Оок
-
Валєра, успокойся уже , я розумію , шо хто шукає то знайде , але збав обороти
-
Ось ще супер пекарня на петі італі Louise Boulangerie +1 514-543-7246 maps.app.goo.gl/23y8UZAM8EAK5phx9?g_st=ic Теж живу неподалік, на жан талон - дуже комфортно і спокійно ;) рекомендасьйон
29 Jan 2023, 07:13
102355/236447
35 minutes ago