Дуже багато розповідати. Я нікого не відмовляю і якщо комусь Канада подобається і людина змогла тут добре влаштуватися ,то я тільки бажаю удачі.У мене інша ситуація. Насамперед через медицину. Я з хворою спиною повинна чекати на фахівця більше року. По-друге, у мене була операція і мені потрібно бути під наглядом лікаря ендокринолога. Хтось може сказати, що можна піти платно, але 1 візит від 300CAD і не факт, що тебе прийме професіонал і не потрібно буде знову шукати іншого лікаря. Знову таки все впирається в гроші.
Педіатра знайти не можливо для дитини, а якщо і є приватні, то м'яко кажучи, і не дуже професійні.
Канада дуже відстає від цивілізації: чеки, старі телевізори, у квартирах старі меблі, нічого немає онлайн, тільки папірці... У мене вже цих папірців стільки набралося, що я буду брати їх у ручну поклажу в літак.
Далі податки величезні.
Ще закони, штрафи не зрозумілі іноді.
Ми зняли недавно квартиру і тут немає пандуса. Я попросила, щоб мені відкривали гаражні двері, бо мені складно відкривати маленькі двері через те, що вони важкі, придавлює коляску з дитиною, і в мене просто іноді не вистачає сили відкрити ці двері через сильний вітер.Мені відмовили відкрити гараж і придумали купу причин, чому ні, я думаю, це через жадібність господаря, який не хоче зайвої копійки витратити на щось.
Так що емоційно я вже не витягаю тут