Український Монреаль
-
Яка ціна на дорослого ?
-
Не кожен зізнається ))
-
Я думаю вони внатурі шось прошляпили самі якщо він подав інфу. Але в такому випадку напевно застявлять все повернути
-
Та може він збрехав))
-
Не важливо. Віднімають від 500 пенсію, соціалку в укр
-
Знайома пішла далі. Привезла свою бабу 85 років і оформила за нею догляд сімейний підряд
-
Російська мова 🫣
-
Той дід трохи англійською говорить і допомогав йому оформлюватися
-
Сам. То він з дідом який йому комнату дав ходив усюди
-
З 2024 року
-
Він там не сам?
-
А, і всі ж бачили що проголосували в другому читанні закон який відміняє потребу в декларуванні допомоги біженцям за межами України? Так що можна в цьому році розслабитися)
-
Десь не пройшла інфа. Вони потім її знайдуть. Вони педантичні в цьому. Але дууууже повільні. Шо казати якщо вони документи з одного соціаламту в інший в цьому ж місті - носять ручками і ніжками)) Ось поки донесуть його заяву… Або не донесуть.) якщо не записали. Тоді йому повезло) Ще такий момент. Там оно Польща і Німеччина вводять відкритий доступ до рахунків українських біженців для українських органів. Думаю в іншу сторону це також буде працювати. Так що нічого вже не приховаєш.
-
я не кіпішував
-
Я не проти, мені більше цікаво, чого тоді так кіпішували тоді? А тут тихенько так)
-
Правило є - спілкування - Спілкуємось виключно українською з повагою! Я навів скрін з переписки з цитатами. Тому не думаю що з цитатами якісь проблеми повинні бути)
-
Я сьогодні закидав про любов до Канади, видалили)
-
Декілька днів назад кіпіш підняли за скрін з поясненням російською.
-
Англ. Франц. Укр.
-
Щас почнеться…🙈🍿
29 Jan 2023, 07:13
103028/240545
about 3 hours ago