Український Монреаль
-
Перекладіть будь ласка на біженську, бо більшість не зрозуміла шо за канадський гусак 🦆😄
-
Хто тебе завтра здивує? Овен: Діва Телець: Риби Близнюки: Овен Рак: Скорпіон Лев: сам себе здивує Діва: Козеріг Терези: Стрілець Скорпіон: Близнюки Стрілець: Рак Козеріг: Водолій Водолій: Терези Риби: Телець
-
Хто?😜
-
Всім привіт а тут є як в Україні донором бути ну типу кров здавати ? (Та що потрібно ? )(я тільки з добрим наміром ))(та чи тут є як в нас номерування к групам крові ?)
-
Та якщо не важко трошки чи можете роз'яснити по якой рідкості той що іде чи то як ви то написали то так і є ?!)
-
Скажіть але якщо знаєте в мене типу 2 група + та - к якому номеру це буде по вашій точки зору щоб так трохи розуміти
-
Дякую
-
Tак
-
Це ви за номерування відповіли ?
-
O A B AB
-
Дякую 😘
-
Так
-
Так
-
Ну то як наприклад довідаюсь до них то вони мені все докладно розкажуть ?
-
Мелатонін
-
Да соррі перепутав
-
Громадо. Чи є хто, хто вживає снодійне тут? Чи можна просто придбати в аптеці? Чи потрібен рецепт?
-
Це А. Підходить для А і АВ. Ну і резус дивитися треба, відповідно
-
Той, що написав «перекладіть на біженську»))
-
Користуюсь eSIM, 5GB на місяць 18долл без усіляких контрактів Белл, Роджес, Телус. Для дзвінків -айпі телефонія та Монреальський номер 514***. Більше чим влаштовує. За посиланням + 3долл після купівлі перший раз. ref.airalo.com/h8zg
29 Jan 2023, 07:13
103244/236938
32 minutes ago