Український Монреаль
-
Щиро дякую за підтримку🇺🇦
-
Як я вас розумію з готовкою. Ще трохи і я теж буду шукати жінку)
-
я собі на три дні наперед жарю бараболю з цибулею, м'ясо, та рис. потім це їм, і беру з собою до праці. 2 години готувати максимум, потім просто до мікрохвильовки.
-
♈️ Овен 13 квітня. ✨ Просто скажи ТАК, не ламайся, пліз. ♉️ Телець 13 квітня. ✨ Тебе затягують у погану компанію. Воно тобі точно треба? ♊️ Близнюки 13 квітня. ✨ ТРИМАЙСЯ ПОДАЛІ ВІД ВОДОЛІЯ. ♋️ Рак 13 квітня. ✨ П'ЯНКОЮ ПАХНЕ З РИБАМИ. ♌️ Лев 13 квітня. ✨ Про тебе мріє один твій друг... ♍️ Діва 13 квітня. ✨ Нудно сьогодні точно не буде, готуй свою жопку до бурхливого дня! ♎️ Терези 13 квітня. ✨ Совість вийшла з чату, буде розпуста. ♏️ Скорпіон 13 квітня. ✨ Будь готовий до несподіваних ситуацій. ♐️ Стрілець 13 квітня. ✨ Вибачте, але я зараз нічого не хочу. ♑️ Козеріг 13 квітня. ✨ Ти хедлайнер думок кожного. ♒️ Водолій 13 квітня. ✨ Ти міністр у справах прокрастинації. ♓️ Риби 13 квітня. ✨ Немає сил боротися, доводиться лежати. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Рівненська поліція перевіряла крадія електроінструментів і випадково виявила у нього підпільний цех з обробки бурштину
-
Буде добрий день😁
-
Гороскоп циганки на 13.04: ♈ Овен - якби ваш настрій був би погодою, то було б важко прогнозувати ♉ Телець - навіщо все раціоналізувати, якщо природа дала вам почуття та емоції? ♊ Близнюки - навіть якби у вас було 30 годин на добу, ви б все одно нічого не встигали ♋ Рак - ви так багато знаєте, що вже не пам'ятаєте, що ви знаєте ♌ Лев - у вас так багато скелетів у шафі, що ви навіть не встигаєте іншим мити кістки ♍ Діва - все раціоналізувати - це як вивчати філософію, тільки ще нудніше ♎ Терези - ваші думки про здоровий спосіб життя - це зайвий стрес ♏ Скорпіон - у вас так багато дурних ідей, що для геніальних просто не лишається місця ♐ Стрілець - ви не лінуєтеся, ви оптимізуєте свої дії ♑ Козеріжка - ваш настрій змінюється так швидко, що ви вже перестали планувати свій день ♒ Водолій - ви проводите більше часу в пробках, ніж вдома ♓ Риби - у вас є чорний пояс з прокрастинації, і ви носите його з гордістю п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
А скачати щось з файлообмінніку можна?
-
Віндскрайб ок
-
штрафи ніхто платити не хоче
-
хочете щось поцупити, навчіться базово хоча б маскуватися, про всяк випадок.
-
ми кажемо про нелегальне піратство