Український Монреаль
-
Розмір податків на прибуток, та час відкриття фірми. Повинен мати адресу-офіс для цього?
-
Люди, давайте жити дружно 🙏 бо і так гівна в житті багато
-
не тикай мені тут - на ви і з повагою
-
Москаль в потилицю тобі дихає, та приціловує. Якщо я написав не вірно-поправ. Образи залиши для себе
-
Зрозумів вже) тоді я не дуже шарю)
-
Ні, про селф емплоймент
-
Я думав у вас питання про ведення укр фопа
-
Не розумію😅
-
А то фор/ір
-
Ви ж пишіть одразу що вам про місцевий селф емплоймент цікаво)
-
краще пінганути ревен'ю Квебек - вони можуть розповісти навіть безкоштовно Місцевий статус це селф емплойд(або самозайнята особа) рекомендую почати тут www.revenuquebec.ca/en/citizens/self-employed-persons/ ВІдкрити компанію(інкорпоруватись) без канадця фактично не можна з нашім статусом є фаріанти але вони сумнівні і напівлегальні Ну й головне селф емплойд тут не має бенефітів в загальному випадку
-
My mo
-
Є десь в Монреалі магазин с бу меблями?
-
Для себе відкрила нову штуку liquidation Amazon . Там всяка всячина : одяг, посуд, штучки різні для інтер’єру
-
Ренесанс, по церквам роздавали колись меблі (зара не знаю), тераса, Village des Valeurs
-
Дякую
-
скажіть будь ласка, а будуть святити паски в Суботу чи Неділю? не знаю де почитати графік часу, та карті не пишуть нічого нажаль (
-
добре, ти маєш це на думці
-
Не знаю як у св. Софії, але у св. Покрови на Rosemont будуть святити у 18 год у суботу та вночі у 2:30-03
-
Всім привіт, чи може хтось має під рукою силку де можна глянути по картам де знаходяться заклади із французькою на парт тайм?))) Зарання дякую🤝
29 Jan 2023, 07:13
103971/236373
3 minutes ago