Український Монреаль
-
одне єдине правило
-
та хоч китайці)
-
Росіяни для українців стараються а ви їм «українською» 😀
-
я просто примітив що не факт що ці перекладачі для квебеку ок.
-
Там ніби не для системи оцінювання потрібен переклад. Я просто поділилась наявний контактом, а людина сама вже вирішить)
-
Українською будь ласка або видаляйте
-
Вітання. Хто отримує допомогу від провінції вона приходить на банківську карту чи на якісь окремий рахунок і, в якіх числах місяця приходить буду вдвчний за відповідь
-
Доброго ранку) підкажіть ще раз які є Українські церкви у Монреалі і якщо є графік на свята) Дякую)
-
На рахунок якщо вказали або чек
-
Собор святої Софії в неділю 09.00 освячення Пасок
-
Доброго дня ,де можна купити пасочку, недорого ,дякую.Живемо в готели змоги приготувати немає(((
-
Єпікюр же є, що вигадувати
-
Порадьте, будь ласка... Хочу відправити подарунок в Україну, маленьку посилку. Якою службою хтось користувався? Чи можливо запакувати подарунок у подарунковий папір або на пошті треба показувати вміст? Дякую
-
Доброго дня, а як шо на пошту нічого не прийшло, та на порталі ніяких змін нема ? В когось була така ситуація? Дякую
-
в мене на пошті (Canada Post) жодного разу вміст не перевіряли, тільки питали про парфуми/батарейки та ще щось (чи є в коробці). теоретично можете запакувати в папір, але що з ним за увесь час шляху може статися - питання) тут писали про Meest, здається - за контекстом зрозуміла, що він дешевше (не користувалася)
-
А якщо вам скажу що це не проста здибанка, а щось особливе?
-
скільки у вас часу минуло?
-
Привіт. Хтось пробував банківську систему Koho? Кажуть тіпа наш монобанк. Як воно? Ок не ок?
-
Епікюр, Бухарест магазини. Але вона ворожа з РФ
-
Доречі . А можна десь знайти гречку , чи це справді велика проблема?))
29 Jan 2023, 07:13
104065/238431
about 2 hours ago