Український Монреаль
-
Тобто, або мені дають школу держава але тільки франкомовну, вбо я самостійно вибираю англомовну і теж державну школу? Чи то буде різний формат шкіл? Чи школи будуть теж державні і безкоштовні але англомовну треба самому все робити, подавати документи і таке інше.
-
Ви отримаєте ворк перміт, і потім щоб віддати дитину в англомовну школи вам потрібно зробити дозвіл у English school board (він знаходиться в Монреалі, щоб зробити цей дозвіл попередньо потрібно назначити appointment), і вже з цим дозволом вас можуть оформити в школу при наявності місця
-
Це франкомовна провінція і дитину повинні зарахувати до школи і знайти їй місце - тільки у франкомовну. Нам дозволено вчити дітей в англомовних, як тимчасовим робітникам. Але шукати ви будете самостійно, провінція тут не зобов’язана нічого.
-
Добре. А як буває інакше?
-
Так
-
Не зрозумів, вибачте. Це як? Я приїзджаю, отримую WP, сам іду в школу англомовну ?
-
Так, ви можете по ворк перміту віддати дитину в англійську школу. Тільки нема комісьон сколерів. Тобто самі ходите по англійським школам і шукаєте місце.
-
Дитина пережила багато стрессу за останній рік, дуже багато.
-
Цікавить можливість навчатись в школі міста Монреаль але в англійській .
-
Це прімер ще. Питайте що цікавить.
-
5 класс
-
Скільки років дитині?
-
Ой , вибачте. Я в Україні, у нас 18 година 🤦
-
Пишу тільки те що знаю точно) Люди, які переїздили в нього з сусіднього кварталу - були не дуже задоволені, бо виїжджали з 3 1/5 за 650 доларів)) Але їм конче треба було ще дві спальні. Тому довелося брати за 1700. Правда без техніки (але вони так і шукали, в них своя) Влітку це здавалося капець як дорого. А зараз шось ціни взагалі не радують.(
-
Вечір? Я щось проспала?😄
-
Доброго вечора. Є хто відвів дитину в школу середню 5-8 класси. Є питання. Будь ласка.
-
Дякую за інформацію)
-
Звучить як уривок з казки 😊
-
Не треба. Ми хороші)
-
ну то шо менi передали, то передав вам у чатiвку
29 Jan 2023, 07:13
10433/236483
19 minutes ago