Український Монреаль
-
Я не з шопоголіків
-
Та ти і без авокадо розриваєш чат) тому все може вийти
-
Давайте уявимо, що це навпаки. Я їм тунця медіум прожарювання в трениках, а Валерій оселедець їсть в костюмі
-
Корупція розпил відкат в провінції найбільша по країні.
-
може хтось знає, чому в торонто дороги є, а в монреалI тiльки напрямок, я вже за 2 днI губу бампера встиг загубити.
-
О, вот оно Caribou is an alcoholic drink hailing from Quebec that usually combines red wine, maple syrup, and grain spirits such as whisky or vodka. The blends often include spices, brandy, sherry, or port. Although it might sound similar to European mulled wine, this Canadian specialty is often served chilled.
-
Цікаво як мене можна назвати. Син алкоголіка?
-
Квебекська горілка? Не знаю тому що дуже рідко вживаю її, у Канаді ще не пив
-
Пам'ятаю, мене тут в чаті донькою депутата назвали. Доводиться відповідати образу
-
Зараз забанять 🫣
-
ще нотр дам за 50 доларiв на сiмью, це мабуть перша церква де стiльки бабла хочуть, ми туди не пiшли
-
Італійска мафія
-
Нагадую що з продаю телефон, купляв у Канаді на прикінці січня, ціна 300$cad. Оголошення викладаю з дозволу адмінів
-
Хто купує, того пригощаю ще картоплею з оселедцем і огірками
-
М. Маркетинг
-
Ти оселедець з картоплею приготував, що б все звернули увагу на твій телефон 😂
-
Підкажіть будь ласка в якій православній церкві в неділю можна буде посвятити паску і на котру годину
-
Оо , у котрій завтра вечірня служба св. Софії хто у курсі?)
-
Всім привіт) таке питання розділ «подробиці запланованої роботи в Канаді» якщо ще немає запланованої роботи, а обмеження з ворк перміту зняти хочемо, потрібно просто залишити пустими поля цього розділу?
-
Та я до цього нормально хліб наминала, надоїв трохи 🤣, тяжко з хорошим хлібом тут
29 Jan 2023, 07:13
104378/236483
29 minutes ago