Український Монреаль
-
в мене якось надірвана була - я заклеїла скотчем теоретично, можна в банк звернутися і попросити поміняти принаймні, в Україні так можна було) як тут - не знаю шкода, що у Вас так :(
-
Ну то очевидно))
-
та ну і йобана русня тоді, чого вже)
-
Привіт. Можете глянути на маркетплейс. Там віддають іноді безкоштовно або за мінімальну вартість меблі.
-
Доброго ранку , маю багато (в дуже гарному стані ) одяг на новороджену дитину і до 6 місяців, подушка для вагітних , звертайтесь .
-
Доброго ранку! Хтось щось чув про ярмарку вакансій 13-14 квітня у аєропоту?
-
Банк прийме, у мене сібс, я принесла їм дуже пошкоджені долари usa, без комісії , все взяли , просто на рахунок кінцево зарахували через 2 тижні .. але в Україні їх не хотіли навіть брати , типу відправляйте через нац банк 40 днів з комісією чи 15 чи 20%.
-
Дякую за видповидь
-
Доброго, усім по різному. Комусь півгодини, комусь 5 годин.
-
Доброго дня, кажить будь ласка, чи долго ворк пермит в монреальскому аэропорту роблять?
-
Роблять швидко, Але там в певні години і дні
-
Ти написав о 5:30 ранку, зараз 7:30🙃 люди сплять
-
Я тут тількі таку бачила
-
ecarrieres.com/en/evenements/job-fair/
-
Ааа то все ок буде, я думала ви вже тут і вам треба його поміняти
-
Ми просто прилітаємо в Монреаль в НД в 17.40 і пересадка в 20.30 в Калгарі, ми ж в Калгарі не зможемо отримати ворк перміт? А в Монреалі дуже мало часу
-
Часу вистачить
-
Дякую, заспокоїли
-
подскажите неплохих ресторанов или баров в Монреале куда сходить, среднего ценовго диапазона,
-
так краще
29 Jan 2023, 07:13
104442/239815
about 5 hours ago