Український Монреаль
-
Ні. Я маю на увазі що 90% випадків на інозеині права більше ціна за страхування
-
Але якщо перевірять в Лавалі (кондуктори рідко, але є), а у вас квиток для зони А - будете платити якийсь штраф
-
Купляв у жовтні, на укр посвідчення, страховка 53 долари
-
Машина була без номерів, я глянув, то ділер не офіційно перепродував, взяв техпаспорт і написали продажну папірчину, далі 10% податок і щось за номера, там щось наче 200-300 на рік.
-
Я ще не дожив до кейсів, ризики низькі.
-
Я думав у вас досвід негативний якийся
-
Google Desjardins insurance/assurance review, Desjardins insurance/assurance rating
-
Чому ненадійна?
-
Дежарден дешева та дуже ненадійна. Іще з дешевих DUUO, не знаю як там з автівками.
-
Типу чоловіки більш бешкетують
-
В результаті за страховку та оформлення скільки віддали? видали транзитні номери на машину?
-
Ну так
-
Ми ж про нашу любу провінцію говоримо, тут такі ціни якщо по типу КАСКО
-
А чого на дружину дешевше б було?
-
Дежарден, я казав саму дешеву, типу обов’язкову. Було б дешевше якщо б оформлював на дружину, а також якщо права місцеві. Але вже як є, я тоді був у прострації)
-
В плані ціни, в мене в Україні була КАСКО на авто, бо мав дорогу машину, тут шукав через нашого співвітчизника в районі ціни 10к, але то втрачений час вийшов, тому взяв дешевше щоб потім щось повеселіше в кредит взяти, але санта фе огонь)
-
Через два тижні буду у Монреалі, шукаю нові знайомства)
-
Сайти різні, оцінка однакова: Rating: 1.3 · 34 reviews Rating: 1.4 · 7 votes
-
Топ в плані боттом? :) Desjardins Insurance Auto Insurance Reviews InsurEye Desjardins Insurance. 1.4 out of 5 stars:. Rating: 1.4 · 239 reviews
-
В моєму випадку це страховка третьої сторони, типу якщо я не правий. Тут працює так, що спочатку твоя страхова тебе «лікує» а потім зшибає гроші з страхової винуватця. Тому хз. Це відомо що Дежарден топ
29 Jan 2023, 07:13
104580/238702
about an hour ago