Український Монреаль
-
ще не святив
-
Всім привіт підкажіть де можна жарити шашлик типу парки і тд ? Я маю мангал вугілля чи є якійсь обмеження?
-
приходьте на днях на ярмарку вакансій, можливо буде корисно: ecarrieres.com/fr/evenements/salon-emploi/?gclid=Cj0KCQjwocShBhCOARIsAFVYq0gmuscvlHumMqk8UgBE4r1chVl_dhArp9-accRF5-ERb7BkFCY4fugaAh0REALw_wcB
-
Всім доброго вечору,може хтось знає адресу агенції для пошуку праці???бажано перевірену
-
в дозволених зонах точно
-
Я живу на Westmount можливо хтось знає локації на цьому районі ?)
-
Я чув за нього а взагалі в парках жарити мясо на грилю можна ??
-
Парк Агріньон
-
Всім привіт! Сьогодні ще приймаю замовлення на Паску, до завтра встигну лише 10 шт, формочка середнього розміру , ціна 20$, живу метро Namur .
-
Порадьте підручник з французької
-
Отут сьогодні люди з грилями були. Озеро гарне з червоними рибками та качками
-
Learn French with Paul Noble by Collins. Це аудіокнига 12 годин. Озвучення автором чіткою британською англійською, актор жінка перекладає його фрази англійською на французьку. На сайті collins dictionary скачала безкоштовно підручник із основними фразами і реченнями які він говорить щоб можна було їх озвучувать читаючи , потім після слухання аудіо. Аудіокнига є на audible. Ще скачала Collins Easy Learning French Grammar and Practice. Але спочатку хочу опрацювать аудіопідручник і буклет до нього
-
Ville-Marie maps.app.goo.gl/ntUJNMDtC38o1MEv7?g_st=ic
-
Шановні! Підкажіть будь-ласка! Чим з доступного тут можна лікувати сонячні опіки? Чи є щось накшталт пантенолу? Сьогодні погуляла з короткими рукавами та несподівано опекла руки. Хоча сонечко ☀️ було приємним💛