Український Монреаль
-
Знаючі Квебек будете так само довго висіти в черзі) Ну якщо як сервіс канада то ми прийшли до відкриття і були 7 чи 8 в черзі)
-
він був вказаний в контракті з оператором та можна його взнати в точці старого оператора, знову паспорт та WP мабуть мати
-
Або в додатку або в веб кабінеті має бути. В паблік мобайл точно був
-
А де взяти аккаунт номер? він є в аплікації ?
-
йти до них (або Фізз онлайн), мати паспорт та WP з собою, мати account number номеру від старого оператора
-
З контрактом мені переносили по телефону. З препейдом точно не скажу
-
Прохання пояснити ще по мобільному, якщо я хочу змінити оператора, але лишити номер поточний, я маю купити сім карту нового оператора ? маю йти до них? Чи якось це можна онлайн ? і чи зможу я скористатись в цьому випадку реферальним кодом ?
-
5 хвилин , прийшов особисто в сервіс Квебеку
-
Я учора ходив до сервіс квебек 3750 Boul Crémazie E, Montréal, QC H2A 1B6 Був там десь о 11 ранку, там не було жодної людини. А ще поряд там азіатьский магазин
-
Expert de travail
-
Хто підскаже що за написи при продажах авто -Тільки для експорту?
-
Вам не закриють без вашої заяви.
-
Нова сімка. Реферкою можете скористатися
-
Це не безкоштовно? Здається треба нова сім нового оператора якщо не помиляюсь..
-
www.kold.com/story/37527868/adot-buying-a-vehicle-beware-of-potential-fraud-export-only-stamp/
-
значно більше ніж десяток, може 40-60
-
Я вчора з Virgin на Fizz перейшла онлайн, номер залишився, по часу зайняло хвилин 10. Сімку купувала в Farmaprix. Доплат ніяких не було, тільки треба кредитку або дебіт віза
-
Вони п-си в цьому плані, подайте заявку в кабінеті, яку оброблять тільки через півроку та телефонуйте за номером вказаним на кредитці. Нажаль, вірогідно раніше ніж через півроку після заявки не отримаєте.
-
Всім привіт! Підскажіть як на кредитці сібс підвищити ліміт? Через додаток чомусь не виходить
-
Прикольно! Мені в банку сказали що треба кудись дзвонити (в якусь установу) але це не до них питання
29 Jan 2023, 07:13
105586/238398
3 minutes ago