Український Монреаль
-
коли як , але наче окремо
-
Зала окрема чи разом с кухнею?
-
Привіт. Хтось чув про благодійну допомогу українцям тут Hotel Terrasse Royale? Мені нині розказали, що там можна якісь речі взяти, тощо.
-
2-3 місяці зараз, набір наступний скоріше за все з початку осені
-
З початку Березня - Тиша
-
Доброго дня,що скажете Хто скільки чекав на відповідь на фултайм курси Французської?)
-
Влітку треба насолоджуватись життям, я з їх рішенням перенести навчання на осінь для нас - солідарна 🤪🤪🤪
-
С кінця березня,теж с саме Не приходило ще навіть де і за степендію також Тільки те що,ми вашу заяву отримали
-
Хтось купував якусь штуку у Канаді, яка б оформлювалась би через локальний сайт - але летіла б з умовних Нідерландів? Ви оплачували потім додатково якісь пошліни? чи все що тільки на сайті і все?
-
купляла через ка амазон декорації з Ізраїлю, шиппінг десь місяць, нічого не доплачувала але і чек був до 200 кадів
-
Дякую дуже
-
П'ятниця - субота
-
Без запесі
-
Таке теж мені сказали. Цікавить коли до них можна зайти і чи потрібен запис наперед
-
Вони до кінця місяця і закриваються .
-
Замовляла одяг з канадського mango (іхало з іспаніі) - не доплачувала нічого, але потім замовляла речі на іншому локальному кад сайті і іхали вони з Британіі - дхл прислали смс з оплатою кастомс (і до того ж перша покупка була дорожча і обидвоє іхали дхл) Раз на раз неприходиться)
-
А звідки інформація?
-
Дякую гречно
-
З моєї школи :Влітку майже 2 місяці не працюють , моя школа зараз зробила останній набір 1го курсу
-
Упс, пардон* Наступний місяць
29 Jan 2023, 07:13
105833/240069
21 minutes ago