Український Монреаль
-
Чогось NASA обрали самі стрьомні локацію та час для таких речей.
-
А в Києві падіння супутника NASA
-
дякую)
-
either or, пишуть що дрон збили, але то який має бути дрон для такого вибуху яскравого, фосфорний?
-
Немов балістичну ракету завалили. Але я взагалі не спец, мені хочеться вірити що їх можна валити "Патріотами"
-
Деякі змі кажуть що це працює ППО
-
шкода що не на кремль
-
Хто ще не встиг заповнити податкову декларацію за 2022 рік, матиме шанс зробити це з кваліфікованими спеціалістами 21 квітня о 18.30 в «Kryivka на Боб’єн». facebook.com/events/s/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%85-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%86/180452761496528/?mibextid=RQdjqZ
-
вчасно патріот передали
-
головне що рашистам знову не вдалося людей вбити
-
Швидкість не дронова.
-
Треба оголосити страйк проти страйків держ службовців)
-
Шановні новоприбулі, як ви, напевно, чули, канадські федеральні державні службовці, швидше за все, завтра оголосять страйк. Це також вплине на імміграційні служби (IRCC). Обробка деяких заявок може бути частково або повністю перервана
-
Після нічного спалаху у Києві
-
Дівчина шукає роботу без знання мови‼️‼️допоможіть)
-
Всім привіт. А є в Монреалі безплатні курси англійської мови?
-
Доброго дня, чи може хтось порадити україномовного терапевта чи лора? Дуже потрібно
-
"Спалах світла, який бачили мешканці Київщини стався в результаті падіння на Землю космічного супутника NASA". Але про всяк випадок мешканці Київщини вже приготувались до зустрічі з позаземною делегацією, щоб обговорити умови контрнаступу 😁
-
NASA бомблять Киïв, дiстаєм рогатки товариство
-
Привіт. Підкажіть, чи може інша людина внести через касу іменний чек на рахунок клієнта цього банку? Тобто чек виписаний на ваше ім'я на ваш же рахунок в цьому банку. Дякую
29 Jan 2023, 07:13
105867/240034
17 minutes ago