Український Монреаль
-
"Навчити неможливо, можна тільки навчитись".
-
Я би радила розвивати нетворкіг, це дуже допомогає якщо ви плануєте свічнутись в it. Тим більше нетворкінг працює в Канаді, рекомендації тут важливі. Я би радила як мінімум розвивати лінкедін. Долучитись до спільноти яка вам цікава, там точно більше матеріалів і порад які вам потрібні. Я не можу на 100% погодитись що за все треба платити бо пройшла купу курсів де вчать базову базу складними словами ніби щось дуже на експертному. Тому краще шукайте менторство. Менторів мало але це святі люди. Хтось менторить платно, хтось за ідею, дивіться, аналізуйте.
-
Вотттт ментор наставник це той хто мені треба. Нуу просто якщо щось безплатно то навіть на підсвідомому рівні воно не так заходить як тоді коли ти заплатив і це не лише я про гроші. Плата буває різна але тоді якщо ще є бажання енергія матеріал зайде на ура) даа буду шукати аналізувати хто шукає той знайде) Дякую вам за пораду🙏🙏🙏
-
Люди добрі проконсультуйте будь-ласка. Коли орендуєш квартиру, то просять оплату за перший і останній місяць та депозит в розмірі оплати за один місяць, це тут нормально, чи то тільки нам так пощастило?
-
Це незаконно але поширено без кредіт скору
-
Почавши навчання зі скачки курсів з торенту одразу загонить в мінус, бо приїде лист щастя від провайдера. Можно піди до «друга» з расеї і скачати з його wi-fi 😁
-
Дякую за відповіді 😃
-
Зрозуміло…. 😏
-
youtu.be/kM_1f0O1NB4
-
А волк ін чим не влаштовує?
-
По аппойнтменту не буде черги