Український Монреаль
-
Можна купувати на українських правах. Я вже так зробила і ніяких проблем не було
-
Привіт є))) Але деус залишився в Україні, тут тільки 2 тижні як приїхали то ще поки не придбав , в особисті можемо поспілкуватись, наразі ще питання з житлом шукаємо варіанти на 3 людини можливо хтось щось підскаже варіанти бо дуже важко знайти без кредитної історії та якщо мова на рівні шкільної)))
-
Я знаю, можу відправити посилання, напишіть меня у приватні
-
Я вам у приватні повідомлення відправлю посилання на дуже крутий безкоштовний марафон з англійської, тільки напишіть мені
-
Але нехай сам перший скуштує
-
Доброї ночі Чи є в когось знайомі адвокати або чи чули ви від когось про гарних? Дуже потрібна допомога!
-
Всім привіт. Мене цікавлять курси англійської, але мені через обставини потрібно саме онлайн. Може, хтось підкаже перевірені?
-
Знаю про безкоштовний он-лайн марафон з англійської для українців, якщо цікаво напишіть мені в приват, я Вам дам посилання
-
Прошу відправити і мені посилання на марафон з англійської. Дякую
-
♈️ Овен 20 квітня. ✨ Якби не гроші, ти б не виглядав так чудово. ♉️ Телець 20 квітня. ✨ Тобі вже набридло відчувати себе, як вдома. ♊️ Близнюки 20 квітня. ✨ Якщо працювати, то день проходить швидше. ♋️ Рак 20 квітня. ✨ Твоя місія - нести добро і тортик. ♌️ Лев 20 квітня. ✨ Ти став занудою з технічних причин. ♍️ Діва 20 квітня. ✨ З кожним днем ти все більше розумієш Джокера. ♎️ Терези 20 квітня. ✨ В наступному житті ти будеш кішкою, що спить по 20 годин на день. ♏️ Скорпіон 20 квітня. ✨ Щоб не допустити помилок, спи цілий день. ♐️ Стрілець 20 квітня. ✨ І жили вони довго і щасливо, але порізно. ♑️ Козеріг 20 квітня. ✨ Хто ти такий, щоб відмовляти собі в своїх задоволеннях? ♒️ Водолій 20 квітня. ✨ Як перестати планувати те, що навіть не збираєшся робити? ♓️ Риби 20 квітня. ✨ З розваг залишилося тільки придумати як заробляти гроші. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦