Український Монреаль
-
За рік
-
Ну є клуби при університетах
-
В інших провінціях там безкоштовно
-
Єдине що ми хочемо пояснити всім це те що найкращий спосіб вивчити мову це вживу. Онлайн курси це повне 🤮. Це вам кажу як викладач.
-
Ок.
-
The Jack Saloon Vaudreuil looking for cook 😇 25-35 h week✨ • $17h /22 + tips💲💰depend of your experience • Dynamic and cheerful team ✨ • Preferably Speaking English and French maybe other • Minimum of 2 years of experience in catering💯 • Must have a minimum of initiative 🔥 • Must be able to work under pressure 😇 Please DM me if you interesting 😉
-
Ходити на курси англійської/французської коли живеш у середовищі нейтівів і того і іншого це дивина. Вивчив базову граматику, і пішов у світ розмовляти з людьми, слухати подкасти, дивитися фільми.
-
Жму вам руку за ці слова. Курси це найбільша трата грошей для тих, хто не хоче знати мову, але хоче сам себе завірити, що він її вчить
-
Я це розумію. Але не факт що всі так роблять. Можливо людині саме англійська потрібна, чому на питання де можна вивчити англійську онлайн та чи будь як тут прилітає що «тут лише французька».
-
Там не так працює. Вони типу створюють кейс - а ля ось якась людина шукає безкоштовні курси. Поті одразу інша відповідає - що типу - ой ось знайшла супер марафон. І посилання. Потім на тому марафоні або по посиланню в найкращому випадку вебінар, а то і просто запис декількох уроків - і як завжди - замануха типу А якщо вам сподобалось, то ось давайте мені по 1000 долларів - за повний курс, і тільки сьогодні і тільки зараз супер пропозиція - скидос на 60% тож не 1000 а тільки 400 баксів за курс який допоможе вам розмовляти з носіями мови з 0 до с1 за 4 місяця. Ну і все. Ось як це все працює. Оскільки політика в цій групі - реклама платна - і автор групи намагається мінімально засоряти тут групу рекламою - то ось такі "псевдо" кейси допомоги і трапляються. Ну і ще момент - ми у Монреалі, але для більшості робіт - краще знати французьку тут, англійська - другорядна. Тільки деякі сфери - які направлені в основному на експорт у США вимагають англійську, і зазвичай люди які у ціх сферах працюють вже сюди приїхали у високою англ мовою. Тому я б більше переживав би за французьку.