Український Монреаль
-
Доброго дня Можливо тут є ортодонти, наші українці, яки приймають на дому, чи ще якось Напишить будь ласка в особисті
-
Привіт, може у когось є контакти хто здає квартиру, потрібно для 2 людей на 1 травня, щоб без кредитної історії взяли Всі варіанти які ми розглядали , відмовляють та беруть людей з кредитною історією, фейсбук теж безрезультатно Буду вдячна за будь яку інформацію
-
випадок розповсюджений, тож найкраще брати через lease assignment від українців що не потягнули тут життя та тікають до ЄС
-
Вітаю) таке питннячко) В мене є знайома, вона мешкає у Парижі , в неї 2 дітей, в яких немає закордонних паспортів й дозволу батька на виїзд, чи може вона податися на візи , вони ж повинні як я це розумію видати їм якийсь тревел документ чи як ? Дякую 😅😀
-
У Житомирі другий день не можуть спіймати дикого кабана — влада готує клітку-пастку
-
я не те щоб за поліцейске насильство, але закон має бути з кулаками, а не таке оце.
-
На Рівненщині правоохоронці сім разів купували наркотики, щоб затримати наркоторговців
-
слабаки, хоч би ПРом чи тазером, а так кожен дрищ тікатиме 😞
-
Залежить від ситації я так розумію. Але тут намагаються уникати стрілянини
-
ех, я думав вони стрельнуть в кінці, чи тут так не прийнято?
-
-
Якщо буде дозвіл батька, то або дітям паспорти зробити, або вклеїти в матері, або sjtd (разовий проіздний), але останній варіант я б не радив, бо це напряжно. Дозвіл батька навіть при подачі на візу треба. Є звісно що обманюють і прилітають живуть собі вже в Канаді, але потенційно це дійсно можуть бути великі проблеми. Якось так.
-
Во курва 😳 дякую)