Український Монреаль
-
Краще напиши їм листа, бо я на один запис кучу копій завірити хочу і довідки про несудимість зробити)
-
А хто там казав у hirondelle є перекладачі?
-
Всі доручення писав, як був в Україні, бо тут все не дуже з цим, наче воно ще й короткострокове…
-
Це добре, що Ви інтегруєтесь в суспільство. Але напевно треба вбирати в себе тільки позитивне. Ми всі відчули на собі, що таке ненависть до інших мов і культур....тим більше що англійська друга державна і без неї теж не варіант. Нехай щастить!
-
Англійська не має жодного статусу у Квебеці. Давайте поважати їхнє право на захист своєї мови. Це те ж саме, що ми робимо в цьому чаті - захищаємо українську
-
Доброго дня. Чи є сладнощі з отриманням SIN номеру для новоприбульців у звязку зі страйком?
-
Безкоштовний онлайн-інтенсив з англійської! Реєстрація обов’язкова Коли? 📅 Початок 24 квітня Тривалість 1 тиждень (але за цей тиждень ви отримаєте більше користі, ніж за роки курсів) Де?💻 Уроки будуть проходити в онлайн-трансляціях Для якого рівня? 🇬🇧 Буде 3 різних рівня: початковий(A0-A1), вище-початкового(A1-A2), високий (B1) Хто проводить?👨🏻💻 ⁃ Олександр Хорсуненко, засновник однієї з найбільших онлайн-шкіл англійської в Україні ⁃ 2 роки навчався в Америці ⁃ Його методика побудована на американьскому підході до навчання ⁃ З ним ви точно закохаєтесь в англійську! Як зареєструватись? *Кількість місць обмежена, тож не зволікайте: 1. Переходьте за посиланням enjoyen.customer.smartsender.eu/lp/fH4C1MFc 2. Там ви пройдете коротенький тест, щоб визначити ваш рівень 3. Після цього вас автоматично перекине у Телеграм канал, де і буде проходити навчання 4. Олександр відправить вам розклад на інтенсив Обов’язково скористайтесь цією можливістю, бо безкоштовні інтенсиви Олександр проводить лише декілька разів на рік!
-
Так можна було?
-
Чому ж забанити? Чим я таке покарання заслужила? 😔 Можливо і накручує, але ж курси дійсно є. Всі соціальні ініціативи будь-який бізнес робить для збільшення кола клієнтів, як правило В будь-якому разі, кожен користувач перевіряє для себе інформацію, перж ніж далі щось робити
-
Там людина накручує собі підпісників в інсті. Вас забанити?
-
Дякую
-
Привіт шукаю квартиру в Монреалі 3 1/2 або 4 1/2 Якщо хтось володіє будь-якою інформаціює Напишіть мені будь-ласка
-
місцеві аналоги блаблакара - poparide чи ridesharing .
-
В них був якийсь сайт типу блаблакар , зара гляну, якшо зможу знайти , то кину силку Тут не сильно блаблакар популярний , більше каршерінг.
-
Всім привіт. Які є сервіси в Кагнаді по-типу бла бла кару?
-
Давно не басились
-
Дякую
-
www.kijiji.ca/ володіє інформацією
-
Підкажіть будь ласка, як ви подалися на квебецьке страхування і як відмовлялися від страхування Онтаріо? Дуже дякую, я просто теж буду це робити:)
-
poparide (ага, катаємо дупки)
29 Jan 2023, 07:13
106439/236661
9 minutes ago