Український Монреаль
-
☝DuoEmploi – пропозиції стажування для людей з обмеженими можливостями 🔹Цей захід дозволяє людині з обмеженими можливостями зв’язатися з компанією, яка пропонує одноденне стажування, яке дає змогу провести день на робочому місці. 🔸Під час перших двох випусків стажистів приймали компанії з різних галузей діяльності: 💠 роздрібний бізнес; 💠 будівництво; 💠 туризм; 💠 комп'ютерна наука; 💠 банківський сектор; 💠 здоров'я. Участь в одноденному дослідницькому стажуванні може дозволити вам: 💠 відкрити професію та компанію у вашому регіоні; 💠 підготувати свою професійну інтеграцію до роботи; 💠 розвивати свої навички на роботі. 👩🏻💻Детальніше за посиланням: www.quebec.ca/emploi/embauche-et-gestion-de-personnel/duoemploi-offres-de-stages-pour-les-personnes-handicapees?utm_source=all&utm_medium=all&utm_campaign=MTESS_duoemploi_2021
-
Ми в англомовну малу відправили. Зайняло по оформленні 2,5-3 місяці. Клас обрали при цій школі не суто англійський, а білінгвістичний. Там 50/50 мови присутні в навчальному процесі.
-
Доброго дня, громадо! Скажіть будь ласка, мій син 17 років може відкрити собі окрему банківську картку якщо у нього немає SIN і у нього Visitor record?
-
Добрый день! Я Александр пишу памятные на заказ стихотворения, переделываю песни пишу стихотворения автобиографические, на дни рождения, свадьбы, разводы как с юмором так и лирические. Обращайтесь в личку. Если найдете заказ вам процент. Эмоции и память навсегда youtu.be/X04amrpjAwg
-
Всім доброго дня. Хто вже пройшов процедуру продовження візітор рекорд для дітей? Після того як продовжили дитячий паспорт. Напишить як те робити. Чи може скиньте посилання, де про те написано.
-
Реклама платна.
-
Сварились про українську та російську, тепер давайте будемо про французьку і англійську???? Яким чином обравши для дитини англомовну школу, ми порушуємо право франкофонів захищати свою мову? "Офіційна мова Квебеку — французька[4], хоча Конституція провінції вимагає, щоб усі законодавчі акти приймалися як французькою, так і англійською мовами, а судові процеси могли вестись будь-якою мовою." - то англійська немає жодного статусу в Квебеці???? Гарного дня!