Український Монреаль
-
Доброго дня, громадо! Скажіть будь ласка, мій син 17 років може відкрити собі окрему банківську картку якщо у нього немає SIN і у нього Visitor record?
-
Добрый день! Я Александр пишу памятные на заказ стихотворения, переделываю песни пишу стихотворения автобиографические, на дни рождения, свадьбы, разводы как с юмором так и лирические. Обращайтесь в личку. Если найдете заказ вам процент. Эмоции и память навсегда youtu.be/X04amrpjAwg
-
Всім доброго дня. Хто вже пройшов процедуру продовження візітор рекорд для дітей? Після того як продовжили дитячий паспорт. Напишить як те робити. Чи може скиньте посилання, де про те написано.
-
Реклама платна.
-
Сварились про українську та російську, тепер давайте будемо про французьку і англійську???? Яким чином обравши для дитини англомовну школу, ми порушуємо право франкофонів захищати свою мову? "Офіційна мова Квебеку — французька[4], хоча Конституція провінції вимагає, щоб усі законодавчі акти приймалися як французькою, так і англійською мовами, а судові процеси могли вестись будь-якою мовою." - то англійська немає жодного статусу в Квебеці???? Гарного дня!
-
Освіта підпорядкована провінційному рівню тому перевага французькій
-
Не зовсім згодна з вами. У мене була ситуація така, пішла я на курси французької, перший день усього, на обід пішла до кафетерію узяти каву. На касі чоловік, розмовляє французькою, я його розумію дуже погано бо тільки ще вчу мову, англійська в мене на середньому рівні і я кажу, що погано розумію, чи можна англійською? Він принципово не хоче говорити англійською, я пояснюю що я тут перший день, за мене заступилася інша робітниця, мовляв "не будь таким впертим, дівчинка з України приїхала і мови не знає" і тільки після цього він відповів і пояснив що питав.